Çözüldü Arkaplanda uygulamaları kilitleyemiyorum

Hasan_4207

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui Global v12.0.2.0
Telefon Modeli
Redmi Note 9S
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
2 gün önce Redmi Note 9S cihazımı v12.0.2.0 miui sürümüne güncelledim.Güncelledikten sonra arkaplanda uygulama kilitleyemiyorum.Üstüne basılı tutuyorum ama direkt beni uygulamanın ayarlarına atıyor.seçenekler çıkmıyor.

Çözüm
Güvenlik uygulamasına giriniz, sağ üstteki ayarlar ikonu (çark)/hızı arttır/uygulamaları kilitle girdiğinizde kapanmamasını istediğiniz uygulamanın yanını sağa (maviye) çekiniz. Aynı zamanda, uygulamaları yönetten ilgili uygulamanızın içine girip otomatik başlatma, pil tasarrufu yok gibi ayarlarıda yapınız. Kesin çözümdür.

karakaplan36

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
0
Güvenlik uygulamasına giriniz, sağ üstteki ayarlar ikonu (çark)/hızı arttır/uygulamaları kilitle girdiğinizde kapanmamasını istediğiniz uygulamanın yanını sağa (maviye) çekiniz. Aynı zamanda, uygulamaları yönetten ilgili uygulamanızın içine girip otomatik başlatma, pil tasarrufu yok gibi ayarlarıda yapınız. Kesin çözümdür.

Oyla: Çözüm

Hasan_4207

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sağolun teşekkürler.

Oyla:
Üst Alt