Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Not: geribildirim yaptım cihazdan ancak kabul etmedi nedense tekrar yazamadım bende resim olarak attım tekrar yazamadım affınıza sığınırım yardımlarınızı bekliyorum
Arkadaşlar Xiominin sitesinde yaptığı ROM'u güncellemeden veya güncellemeden önce, ÇOK önemli bir şey var . 1. Çin pazarı için üretilen Xiaomi Telefonları MIUI Global ROM'u çalıştıramaz. 2. Global pazarlar için üretilen Xiaomi Telefonları MIUI Çin ROM'unu çalıştıramaz. Resmi veya yetkili satış...
FORUM KURALLARIMIZ 1. Genel Kurallar 1.1. Görev, Yetki ve Sorumluluklar : Site yöneticilerinin, sitenin ve forumun işleyişi ve kuralları konusunda üyeleri bilgilendirme zorunluluğu bulunmamaktadır. Üyeler bu kuralları okuyup uymak zorundadırlar. Forum kurallarına uymayan üyeler hakkında...
forum.miuiturkiye.net
3.1. Sitemizde sadece açık ve anlaşılır ve anlaşılır başlıklara/mesajlara izin verilmektedir.
3.11. Acil Yardım, Pls, Lütfen Bakın, Help vb. şeklide başlık açılması yasaktır.
Sağolun hocam yine de ilginiz için bir de şuan cihazım pie sürümünde takılmalar kasmalar vs oluyor ilk aldığım gün böyle sorunlar yoktu şarjı daha iyi gidiyor du sıfır kasma takılma o derece keşke güncellemeseydim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oyunlarda değil de hani anlamadığım menü geçişleri nde takılmalar oluyor bir de dediğim gibi şarj eskiye göre çabuk bitiyor