Arkdaşlar Miui Yüklemedim Yardımcı Olun.
yasinyasin5059' Alıntı:Arkdaşlar Miui Yüklemedim Yardımcı Olun.
sw33tking' Alıntı:yasinyasin5059' Alıntı:Arkdaşlar Miui Yüklemedim Yardımcı Olun.
1-) Konu yanlış yerde açılmış..
2-) Cihaz nedir?
3-) Yükleyememe sebebi nedir?
4-) Yüklemek istediğiniz rom veya custom linkini belirtinki, formca yardımcı olabilelim.
Sizinkisi markete girip ne alacağınızı unutmak gibi birşey olmuş...
yasinyasin5059' Alıntı:sw33tking' Alıntı:yasinyasin5059' Alıntı:Arkdaşlar Miui Yüklemedim Yardımcı Olun.
1-) Konu yanlış yerde açılmış..
2-) Cihaz nedir?
4-) Yüklemek istediğiniz rom veya custom linkini belirtinki, formca yardımcı olabilelim.
Hocam daha ilk defa girip konu açıyorum miui v6 rom yüklüyecem telefon discovery mıuı türkiye sayfasındaki çok dil rom dan en son sürümü indirmek istiyorum nasılş yüklerim telefona uyar mı sıkıntı çıkarır mı ?
sw33tking' Alıntı:yasinyasin5059' Alıntı:sw33tking' Alıntı:1-) Konu yanlış yerde açılmış..
2-) Cihaz nedir?
Hocam daha ilk defa girip konu açıyorum miui v6 rom yüklüyecem telefon discovery mıuı türkiye sayfasındaki çok dil rom dan en son sürümü indirmek istiyorum nasılş yüklerim telefona uyar mı sıkıntı çıkarır mı ?
@yasinyasin5059
Bizde zaten Discovery 4-16Gb Miui V6 İçin Destek Veriyoruz.
Aşağıdaki Konuda Anlatım ve Rehber Mevcut.
http://www.forum.miuiturkiye.net/konu-port-4-4-2-miui-v6-5-6-25-gm-discovery-4-16gb-99-turkce.html
yasinyasin5059' Alıntı:sw33tking' Alıntı:yasinyasin5059' Alıntı:Hocam daha ilk defa girip konu açıyorum miui v6 rom yüklüyecem telefon discovery mıuı türkiye sayfasındaki çok dil rom dan en son sürümü indirmek istiyorum nasılş yüklerim telefona uyar mı sıkıntı çıkarır mı ?
@yasinyasin5059
Bizde zaten Discovery 4-16Gb Miui V6 İçin Destek Veriyoruz.
Aşağıdaki Konuda Anlatım ve Rehber Mevcut.
http://www.forum.miuiturkiye.net/konu-port-4-4-2-miui-v6-5-6-25-gm-discovery-4-16gb-99-turkce.html
Tamam teşekkür ederim buradada her cuma güncelleme geliyo demi