- Adım
- Fearless
- Cihazım
- Redmi note10pro
- Konular
- 13
Akıcılık vs
Geçmeyi düşünüyorum herhangi sorun olurmuEndonezya ile aynıdır diye düşünüyorum. Gayet güzel mi mesajlaşma rehber ve ses kaydedici var diye kullanıyor çoğu kişi
O nasıl oluyor knkEndonezya ile aynıdır, sadece çevirici kısmında Tayvan'a özel galiba tayca simgeler ve rakamları bulunmakta.
Çevirici yerinde 1-2-3-4-5-6-7-8-9- gibi tuşların arka planında üstünde yanında bir yerinde tayca harflerle karşılıkları var, telefon açıldığında sim kart pin kodu girilene kadar tayvan tarafı diller yukarıda gözükür. Yine de türkçe vs. tam olarak destekler. Arama kişiler mesajlar vs. xiaomi'nin kendi uygulamlarıdır.O nasıl oluyor knk
Herhangi bir sıkıntı çıkarir miÇevirici yerinde 1-2-3-4-5-6-7-8-9- gibi tuşların arka planında üstünde yanında bir yerinde tayca harflerle karşılıkları var, telefon açıldığında sim kart pin kodu girilene kadar tayvan tarafı diller yukarıda gözükür. Yine de türkçe vs. tam olarak destekler. Arama kişiler mesajlar vs. xiaomi'nin kendi uygulamlarıdır.
Sanmam, endonezya rom neyse bu da o. Bir fark veyahut +,- çıkaracağını sanmıyorumHerhangi bir sıkıntı çıkarir mi
Konuyu hortlatıyorum ama Taiwan rom denemek isteyenlerin bilgisi olsun.Herhangi bir sıkıntı çıkarir mi