- Adım
- İsmail Berat
- Cihazım
- Xıaomi mi 9
- Konular
- 88
Kilit ekranı ayarlarindan parmak izi ayarlarina girin parmakizlerini duzenleme kisminda altta parmak izi animasyonu diye bir yer olacak oradan degistirebilirsiniz.Arkadaşlar resimdeki yerin sembolünü nasıl değiştirebilirim
Yok hocam onu biliyom ben simgeyi soruyom isaretledigim yeriKilit ekranı ayarlarindan parmak izi ayarlarina girin parmakizlerini duzenleme kisminda altta parmak izi animasyonu diye bir yer olacak oradan degistirebilirsiniz.
Tamam hocam oradan farklı secenekler secebiliyorsunuzYok hocam onu biliyom ben simgeyi soruyom isaretledigim yeri
Siz sadece parmak izi işaretini degistirmek istiyorsunuz yani. Onun için bir fikrim yok ama tema mağazasından farklı kilit ekranları deneyebilirsiniz.Bunları bende biliyom (ek e bak)
Hmm bu deneri yarın inşAllah sağolunSiz sadece parmak izi işaretini degistirmek istiyorsunuz yani. Onun için bir fikrim yok ama tema mağazasından farklı kilit ekranları deneyebilirsiniz.
Hocam olmadı ne yapacamSiz sadece parmak izi işaretini degistirmek istiyorsunuz yani. Onun için bir fikrim yok ama tema mağazasından farklı kilit ekranları deneyebilirsiniz.