Yardım arkadaslar merhaba telefonum brıck oldu

Resuller

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gokhan
Cihazım
Not 5 mm
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
mıuı 10
Telefon Modeli
not 5
Bootloader Kilidi
Açık
merhabalar telım brıck oldu trpwden rom yuklucem ama pc den telefon hafızasına gıremıyorum bı yardım edın hafıza kartındakı romu telefon hafızasına atmam lazm ınternet kafedeyım

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Twrp ye girip format data yaptıktan sonra reboot kısmından tekrar recovery seçip yeniden başlatın sorun çözülecektir hafıza da görünür dosya da atılabilir.

Oyla:

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61
Dostum bootloader kilidin açıksa mi flash ile telefonuna rom yükle, driverları kurup.
Yani demek istediğim brickten kurtarmak için önce normal romu yükle, brick cihazlara rom kurmak için forumda bir araç vardı hepsini tek tıkla yapabildiğin, uygulamalar kısımlarına biraz daha araştırıp bak istersen, zamanım az olduğu için ben bakamadım ama aklında bulunsun.

Oyla:

mehmet_dengiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Karşılıksız miui ailesine yardımı borç bilirim
Konular
49
merhabalar telım brıck oldu trpwden rom yuklucem ama pc den telefon hafızasına gıremıyorum bı yardım edın hafıza kartındakı romu telefon hafızasına atmam lazm ınternet kafedeyım
Twrp ye gir mount kısmına tıkla. Sağ alt kısımda disable mount var ona tıkla. Enable mount yazicak tekrar enable mount yap.

Oyla:

goldenmoon

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
mi mix 3 & mi 9
Konular
6
Usb ye romu at, OTG ile cihaza bağlayıp TWPR den install zip - select storage - USB-OTG yi seç ve usb deki romu göster yüklemeni yap.

Oyla:

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Cihazınızı Fastboot moduna alarak, Mi Flash Tool ile Bilgisayar üzerinden Global Fastboot Rom kurulumu sağlayabilirsiniz. Cihazınız HardBrick olmadığı için açılabilir. Twrp modunda üst mesajda Mehmet hocamın da dediği gibi telefon hafızasını gösterebilirsiniz..

Oyla:
Üst Alt