Çözüldü Arkadaşlar Google Hesabıma Böyle Bir Cihaz Giriş Yapıyor

Super_Driver

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Skyrim
Cihazım
Redmi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.2.0
Telefon Modeli
Redmi 5 Plus
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar lütfen biliyorsanız cevaplarmısınız. Şuan gerçekten çok stres oldum. Bunun ne olduğunu söylermisiniz. Giriş yaparken e-mail' ime herhangi bir kod gelmiyor. 2 adımlı doğrulama' da açık. Lütfen bunun ne olduğunu söylermisiniz ?! Ayrıca bu cihazı tanımıyorum sizce Android' in kendisiyle ilgili olabilirmi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer sizde de böyle bir cihaz görünüyorsa lütfen söylermisiniz ?

Ekli dosyalar

• IMG_20200424_231936.jpg
    IMG_20200424_231936.jpg
    88,9 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Androidin kendisiyle alakali olamaz iki adimli dogrulama disinda birde sms kodu ile girisi aktif edin. Butun aktif oturumlari sonlandirin sifreyi degistirin sifreyi degistirince ne olur olmaz diterek aktif oturumlarida sonlandir diyin yine.

Ben senelerdir boyle kullaniyorum cok defa giris denemesi yapildi mailime ancak giremediler... Sirket mailim dahi gmail serverinda ucretli gmailde kullaniyorum ondada hic bir guvenlik ihlali yoktur
2 defa bu sizmisiniz diye bildirim geldi hayir degilim dedim izinsiz acma girisimi olarak goruldu okadar

Hani kisacasi telefonum yanimda olmasin muhtemelen ben bile giris yapamam

Oyla:

Super_Driver

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Skyrim
Cihazım
Redmi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Androidin kendisiyle alakali olamaz iki adimli dogrulama disinda birde sms kodu ile girisi aktif edin. Butun aktif oturumlari sonlandirin sifreyi degistirin sifreyi degistirince ne olur olmaz diterek aktif oturumlarida sonlandir diyin yine.

Ben senelerdir boyle kullaniyorum cok defa giris denemesi yapildi mailime ancak giremediler... Sirket mailim dahi gmail serverinda ucretli gmailde kullaniyorum ondada hic bir guvenlik ihlali yoktur
2 defa bu sizmisiniz diye bildirim geldi hayir degilim dedim izinsiz acma girisimi olarak goruldu okadar

Hani kisacasi telefonum yanimda olmasin muhtemelen ben bile giris yapamam
Teşekkür ederim ama şöyle bir sorun var ki benim herşeyim açık sms kontrolüde açık, kurtarma e-postam da var az önce o telefonu kaldırdım ve şifreyi değiştirdim sizce bu kadarı yeterli mi yoksa telefonumda keylogger felan olabilirmi ?

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Teşekkür ederim ama şöyle bir sorun var ki benim herşeyim açık sms kontrolüde açık, kurtarma e-postam da var az önce o telefonu kaldırdım ve şifreyi değiştirdim sizce bu kadarı yeterli mi yoksa telefonumda keylogger felan olabilirmi ?
Keyloger degilde daha farkli bi virusde olabilir telefona gelen evet iznine tiklayabilen ve sizin fark etmeyeceginiz bi virus bi ihtimal olabilir

Oyla:

Defineadresi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Defineci
Cihazım
Redmi not 5
Meslek
DEFİNECİ_ARKEOLOG
Konular
9
sizde böyle oluyorsa bütün cihazlardan çıkışınızı yapın o resimdeki menüden..bendede olmuştu ben böyle apınca sorun kalktı..birde sms doğrulaması ve kurtarıcı hesabınıda bağlamanızı tavsiye ederim...

Oyla:

Super_Driver

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Skyrim
Cihazım
Redmi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepinize teşekkür ederim sorunu çözdüm. Konu kilit.

Oyla:
Üst Alt