Telefon pil göstergesini değiştirme imkanımız varmi arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim
Yusufforuc Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Yusufforucc Cihazım Redmi note7 Yaş 27 Konum Aksaray Katılım 15 Eylül 2020 Konular 6 Mesajlar 22 Tepkime puanı 7 Puanları 3 30 Ekim 2020 #1 Telefon pil göstergesini değiştirme imkanımız varmi arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim
Mesut Aktaş Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mesut Cihazım Redmi Note 8 Yaş 32 Konum Konya Katılım 8 Ocak 2020 Konular 1 Mesajlar 364 Tepkime puanı 218 Puanları 58 30 Ekim 2020 #2 En kolay şekilde farklı farklı temalar yükleyerek, zaten önizlemesinde belli olur.
Yusufforuc Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Yusufforucc Cihazım Redmi note7 Yaş 27 Konum Aksaray Katılım 15 Eylül 2020 Konular 6 Mesajlar 22 Tepkime puanı 7 Puanları 3 31 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Mesut Aktaş' Alıntı: En kolay şekilde farklı farklı temalar yükleyerek, zaten önizlemesinde belli olur. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
Mesut Aktaş' Alıntı: En kolay şekilde farklı farklı temalar yükleyerek, zaten önizlemesinde belli olur. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler