Yardım Arkadaslar Ben Miui Note 7 Debloatlist Debloater Yapmam Lazım Yardim Ederseniz sevinirim

leventgirgin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
levent
Cihazım
note 7 lavender
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11
Telefon Modeli
miu note7
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaslar Ben Miui Note 7 Debloatlist Debloater Yapmam Lazım Yardim Ederseniz sevinirim Bende Note 7 Miui Frimware miui 11 var pil az kullanmak sorun yasamamak için neleri romdan kaldirabilirim cunku bazı seyleri kaldırınca telefon kapanıp acılmıyor yeniden yuklemek gerekiyor benim telefon yeni oldugu ıcın root yapmadım ama Toll All In One programıyla kaldırabılıyorum bana neleri kaldırmamı soylersenız sevinirim Bir derdimde Bluethoot sorunum var karsı telefon baglanıp eslesebiliyor.ama bilgi gönderemiyor hemen hata veriyor neden birde telefon rehberinden coklu secenekte numaraları sılınmıyor butun yardımlarınız ıcın tesekkurler

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Arkadaslar Ben Miui Note 7 Debloatlist Debloater Yapmam Lazım Yardim Ederseniz sevinirim Bende Note 7 Miui Frimware miui 11 var pil az kullanmak sorun yasamamak için neleri romdan kaldirabilirim cunku bazı seyleri kaldırınca telefon kapanıp acılmıyor yeniden yuklemek gerekiyor benim telefon yeni oldugu ıcın root yapmadım ama Toll All In One programıyla kaldırabılıyorum bana neleri kaldırmamı soylersenız sevinirim Bir derdimde Bluethoot sorunum var karsı telefon baglanıp eslesebiliyor.ama bilgi gönderemiyor hemen hata veriyor neden birde telefon rehberinden coklu secenekte numaraları sılınmıyor butun yardımlarınız ıcın tesekkurler

Hocam belliki eski alışkanlıklar devam ediyor. Eski cihazlarımızda bunu yapardık, ram yönetimi için tabi. Note 7 deki güç denge modu kullanılmayan uygulamalar için öyle çok şarj harcamıyor. Yani kendinizi boşuna yormayınız uygulama kaldırma ile. İlle de birşey yapmak isterseniz ugulamaları dondurmayı deneyebilirsiniz yada custom romları deneyebilirsiniz. Daha da şarj az gidiyorsa bataryanız kötüleşmiştir. Çünkü 4000 maah bataryanız var

Oyla:

leventgirgin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
levent
Cihazım
note 7 lavender
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
merhaba rom tam calısan uyumlu olani varmı tavsiye edbilecegin

Oyla:

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
merhaba rom tam calısan uyumlu olani varmı tavsiye edbilecegin
Xiaomi.eu rom iyidir hocam. Forumdaki konuları inceleyebilirsiniz. Cihazınızın olduğu bölümdeki xiaomi.eu konusuna yazarsanız arkadaşlar daha detaylı şekilde yardımcı olacaklardır.

Oyla:
Üst Alt