- Adım
- Fatih
- Cihazım
- Note 9s
- Konular
- 18
Askerdeyim buradan terhis olan arkadaştan aldım sifirladik beraber kullaniyordum telefonu dün güncelleme yaptı otomatik ondan sonra böyle olduTelefoncuya danışın hocam. belki çalıntı telefon olabilir başınız ağrımasın
Bypass yapılmış ciha satmışlar galiba. Kiliy açıksa yine uzak bağlantı ile bypass yapabiliriz..Askerdeyim buradan terhis olan arkadaştan aldım sifirladik beraber kullaniyordum telefonu dün güncelleme yaptı otomatik ondan sonra böyle oldu
Hocam şimdi ben askerdeyim suriye hudutunda bizim terhis olan bi arkadaş bu telefonu almış yurt dışı cihazı telefonum burada olmadığı için arkadaştan aldım telefon numarası olmadığı içinde arıyamıyorum dün arkadaşım internet paylaştı o sırada otomatik güncellemeyi indirmiş sonra kurdum bu hâle geldi telefon ama öncesinde kullanabiliyordum internetten bypass romu indirdim ama şöyle bir sıkıntı var bilgisayar sadece komutanda var oda izin verirmi bilmiyorumBypass yapılmış ciha satmışlar galiba. Kiliy açıksa yine uzak bağlantı ile bypass yapabiliriz..
Bilgisayar yoks geriye serverdan kaldırmak kalıyor bilgi verdimHocam şimdi ben askerdeyim suriye hudutunda bizim terhis olan bi arkadaş bu telefonu almış yurt dışı cihazı telefonum burada olmadığı için arkadaştan aldım telefon numarası olmadığı içinde arıyamıyorum dün arkadaşım internet paylaştı o sırada otomatik güncellemeyi indirmiş sonra kurdum bu hâle geldi telefon ama öncesinde kullanabiliyordum internetten bypass romu indirdim ama şöyle bir sıkıntı var bilgisayar sadece komutanda var oda izin verirmi bilmiyorum
Telefon sıfırlamak önemli değil. Ben root ile sifirliyorum yeni rom yüklüyorum açtığımda yine eski mi hesabini istiyor.Askerdeyim buradan terhis olan arkadaştan aldım sifirladik beraber kullaniyordum telefonu dün güncelleme yaptı otomatik ondan sonra böyle oldu