Yardım Arka Plandaki Uygulamalar Kapanıyor

EfeReis06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi S2
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.0.3.0
Telefon Modeli
Redmi S2
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba Redmi s2 model telefon kullanmaktayım. Arka plandaki uygulamalar kendi kendine kapanıyor Spotify dan müzik dinleyemiyorum çok sorun oluyor pil ayarlarından uygulama pil tasarrufunu devre dışı bıraktım arka plandaki işlem sınırını sınırsız yaptım geliştirici seçeneklerinde optimizasyonu kapattım ama hala müzik dinleyemiyorum bu durum çok canımı sıkıyor yardım edebilir misiniz

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Merhaba Redmi s2 model telefon kullanmaktayım. Arka plandaki uygulamalar kendi kendine kapanıyor Spotify dan müzik dinleyemiyorum çok sorun oluyor pil ayarlarından uygulama pil tasarrufunu devre dışı bıraktım arka plandaki işlem sınırını sınırsız yaptım geliştirici seçeneklerinde optimizasyonu kapattım ama hala müzik dinleyemiyorum bu durum çok canımı sıkıyor yardım edebilir misiniz
Bu kadar işlemi yapmanıza gerek yoktu. Uygulamanın pil optimizasyonunu kapatıp bir de son uygulamalar kısmından kilitlerseniz sorun çözülürdü yüksek ihtimalle.

MIUI optimizasyonunu kapattıysanız cihazınızda daha fazla sorun çıkma ihtimali var. Cihazınızı bir sıfırlayın, öyle yukarıdaki dediklerimi yapın. Yüksek ihtimalle sorununuz çözülecektir.

Oyla:

EfeReis06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi S2
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu kadar işlemi yapmanıza gerek yoktu. Uygulamanın pil optimizasyonunu kapatıp bir de son uygulamalar kısmından kilitlerseniz sorun çözülürdü yüksek ihtimalle.

MIUI optimizasyonunu kapattıysanız cihazınızda daha fazla sorun çıkma ihtimali var. Cihazınızı bir sıfırlayın, öyle yukarıdaki dediklerimi yapın. Yüksek ihtimalle sorununuz çözülecektir.
Uygulamanın pil optimizasyonunu kapatıp kitledigim halde düzelmediği için bu işlemleri yaptım zaten hocam miui optimizasyonu ne işe yarıyor ki

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Uygulamanın pil optimizasyonunu kapatıp kitledigim halde düzelmediği için bu işlemleri yaptım zaten hocam miui optimizasyonu ne işe yarıyor ki
MIUI'ın kendi optimizasyon ayarları oluyor normal Android dışında. Onu kapatma ayarı ama kapatınca çok fazla hata veriyor cihazda ve açsanız da sonrasında düzelmiyor. O nedenle her MIUI optimizasyonuna karıştığınız zaman cihazı formatlamanız gerekiyor.

Dediğim şeyi yapınca kapanıyorsa değişik bir sıkıntı var demektir hocam. Ben öyle kullanıyordum hep ve sorun olmuyordu hiç. :?

Oyla:

superdestek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Bilgi İşlem Destek
Konular
16
Mi note 10 lite kullanıyorum, az önce youtube vanced kurabilmek için mecburen miui optimizasyonu kapattım. :) bakalım bende nasıl bir etki yapacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

optimizastonu kapatınca Whatsapp daki isimler kayboldu :) uygulamayı kaldırıp yeniden kurdum.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt