Soru Arka planda çalışan uyg.

gafee1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gaf
Cihazım
Mi 9t
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global stable
Telefon Modeli
Mi 9t
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merak ediyorum ve ne işe yaradığına mantık yürütemedim.
Uygulamalar- izinler kısmında "arka planda çalışırken açılır pencereleri görüntüle " izni ne anlama geliyor?

furkanavshar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Wk Dk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Mühendis
Konular
3
Merak ediyorum ve ne işe yaradığına mantık yürütemedim.
Uygulamalar- izinler kısmında "arka planda çalışırken açılır pencereleri görüntüle " izni ne anlama geliyor?
Hocam resim içinde resim, açılır minik oynatıcı vs. başka uygulama kullanırken diğer bir uygulamanın içerik gösterebilmesini sağlar.
Örneğin tarayıcıda sörf yaparken bir köşede video oynatıcının videoyu gösterebilmesi. Veya word uygulamasındayken hesap makinesinin görünmesi. Ya da Skype görüntülü görüşürken başka uygulamada görüntü penceresi açması. Yahut çeviri uygulamasının anında çeviri penceresi göstermesi vs.

Oyla:

gafee1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gaf
Cihazım
Mi 9t
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam resim içinde resim, açılır minik oynatıcı vs. başka uygulama kullanırken diğer bir uygulamanın içerik gösterebilmesini sağlar.
Örneğin tarayıcıda sörf yaparken bir köşede video oynatıcının videoyu gösterebilmesi. Veya word uygulamasındayken hesap makinesinin görünmesi. Ya da Skype görüntülü görüşürken başka uygulamada görüntü penceresi açması. Yahut çeviri uygulamasının anında çeviri penceresi göstermesi vs.
Teşekkürler hocam

Oyla:
Üst Alt