Yardım ARKA PLANDA CALİDAN UYGULAMALAR NEDEN KAPANİYOR ?

Bekir ilgin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bekir
Cihazım
xioami note 6 p
Konular
1
Arkadaslar cihazim xioami note 6 pro

Ornek veriyorum pubg mobile oynuyorum
Whatsaptan mesja geliyor ve 2 saniyeligine wp girip msja cvb veriyorum veya vermiyorum arada 3-4 saniye var oyuna donuyorum hemen ve oyun yeniden baslatilmis bir sekilde karsima cikiyor bi film izliyorum oyunu alta aliyorm site yeniden yukleniyor arkadaslar yardimci olurmusunuz bu arka plandaki calsan uygulamalarin neden yeniden baslatildigi veya internetinin kesildigini ogrenebilirmiyim ? NE yapmam gerekiyor

Ökkeş Kökleyen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ökkeş
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0
Pil tasarrufu modu aktif ise kapatınız. Uygulama ayarlarından istediğiniz uygulamalar için arkaplanda çalışma izni verilip verilmediğini kontrol ediniz (genelde bu izin varsayılan aktiftir ancak başka tasarruf tarzı uygulamalar kapatabilir). Son olarak arkaplanda aynı anda 5'ten fazla "yüksek" boyutlu uygulama çalışmamasına dikkat edin, belirli bir ram kullanımdan sonra uygulamaların açılış sırasına göre uygulamaların hafızası otomatik silinir.

Sakin61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Jeodezi
Konular
3
Sanırım pil optimizasyonu nedeniyle yapıyor bunu.

yusufkucuuk

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
0
Arkadaslar cihazim xioami note 6 pro

Ornek veriyorum pubg mobile oynuyorum
Whatsaptan mesja geliyor ve 2 saniyeligine wp girip msja cvb veriyorum veya vermiyorum arada 3-4 saniye var oyuna donuyorum hemen ve oyun yeniden baslatilmis bir sekilde karsima cikiyor bi film izliyorum oyunu alta aliyorm site yeniden yukleniyor arkadaslar yardimci olurmusunuz bu arka plandaki calsan uygulamalarin neden yeniden baslatildigi veya internetinin kesildigini ogrenebilirmiyim ? NE yapmam gerekiyor
-Ayarlar
-Uygulamalar
-Özel Erişim
-Pil Kullanımını Optimize Et
-Tüm Uygulamalar
Ve buradan arka planda çalışmasının devam etmesini istediğin uygulamayı seç onun optimizasyonunu devre dışı bırak.

Bu sorunun çözüm yöntemi budur.Temek matığı ise arka plana attığın uygulama eğer veri kullanıyorsa hem veri hem de pil olarak tasarruf sağlaman amaçlı kapatılır.Fakat bu dediğim işlemi yaptığında arka plana almış olduğun uygulama çalışmaya kaldığı yerden devam eder bunun negatif yönüyse pil ,veri ,ram kullanımı konusunda tasarruf sağlayamazsın.

İyi günler.

Üst Alt