- Adım
- Oğuzhan
- Cihazım
- Mi9t
- Konular
- 63
Düzelttim hocam bu konu hakkında bilginiz varmı acabaagoguzhan06, Madde 3.7
Rehber - Forum Kurallarımız
FORUM KURALLARIMIZ 1. Genel Kurallar 1.1. Görev, Yetki ve Sorumluluklar : Site yöneticilerinin, sitenin ve forumun işleyişi ve kuralları konusunda üyeleri bilgilendirme zorunluluğu bulunmamaktadır. Üyeler bu kuralları okuyup uymak zorundadırlar. Forum kurallarına uymayan üyeler hakkında...forum.miuiturkiye.net
aynen silikon kılıf birde uzun süre temizlemeyince bu hale gelmiş nasıl kurtulcam bilmiyorumagoguzhan06, Bir telaşla çıkarıp baktım bende bir şey yok çok şükür
Demek ki uzun süre şeffaf kullanmamak lazım, nasıl kapak değişmeden çıkar bilmiyorum....
Hocam Tr de bulumuyor dedim ama .Tr de olanlar iç kenarlarda kadife yok ve çok inceler.Verdiğim linktinler hem kalın korur baya hemde iç kısmının her yeri kadife ben 30 tl vergi dahil aldım kupon ileemo1616, TR fiyatları daha uygun
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
O lekeler geçmez hocam asla hatta çıta kısımlarında da olucak zamanla eğer silikon kılıf kullanmaya devam ederseniz
Tavisyem içi ,iç kenarları dahil kadife kılıf almanız hem sağlam hemde içi leke bırakmıyor.Tr de daha satanı görmedim hiç çok aradım ama yok 10 güne geldi bende çok iyi
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir"sku_id"%3A"12000018327034103"%7D