Yardım arka cam kapak

mbak63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
13 ultra
Konular
21
iyi gunler.arkadasimin 11t sinin arka kapagi kırılmış.internette çeşitli sayfalara baktim ya kapakta model numarasi yazmiyor ya ce sertifikasi yok.orjinal yada orjinalin aynisi kapagi nerede bulabilirim

Alibeyy.1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi mi 11t
Konular
13
iyi gunler.arkadasimin 11t sinin arka kapagi kırılmış.internette çeşitli sayfalara baktim ya kapakta model numarasi yazmiyor ya ce sertifikasi yok.orjinal yada orjinalin aynisi kapagi nerede bulabilirim
Bu siteden daha önce 2 kere pil 1 kere de ekran aldım ve ürünler orijinal yedek parça olarak geldi taktırdığım adamdan twit ettirdim yani site güvenilir şuana kadar, istediğinarka kapak var fiyatı da piyasadan çok üzerde yani orijinal olma ihtimali çok yüksek (bende de 11t var be benimde arka kapak kırık ama yapıtmayı düşünmüyorum 😂)

mbak63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
13 ultra
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu siteden daha önce 2 kere pil 1 kere de ekran aldım ve ürünler orijinal yedek parça olarak geldi taktırdığım adamdan twit ettirdim yani site güvenilir şuana kadar, istediğinarka kapak var fiyatı da piyasadan çok üzerde yani orijinal olma ihtimali çok yüksek (bende de 11t var be benimde arka kapak kırık ama yapıtmayı düşünmüyorum 😂)
serviste yaptrdik hcoam 1200 gitti maalesef.1 yil garantisi vardi garanti disi kalmasn dedik

mbak63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
13 ultra
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam benim eski telefon 2016 modeldi 5 yıl kırık ekranla kullandım pek sorun olmuyor.Kılif zaten benim icin vazgeçilmez
benim icinde cok sorun olmaz hocam cihszin baska isinma sorunlarıda vardi garnatisi disi kalmasin diye mecbur verdi arkadas.bide bu model artık piyasada yok yenisiyle degisim ümidiyle 😅

Üst Alt