Sohbet Arena Of Valor

ridvanterzi13

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi5 prime
Konular
15
Değerli arkadaşlar aranızda bu oyunu oynayan birileri var mı? Varsa eğer bir kaç sorum olacak çünkü çok canımı sıkmaya başladı. Birincisi oyunda hiç hile kullanımına rastladınız mı? Eşleştirme sisteminin adil olduğunu düşünüyor musunuz? Tam rütbe yükseltme maçında, kazanıldığı takdirde bir üst rütbeye geçeceğiniz maçta hiç kaybedip yükselemediğiniz oldu mu? Bunlar günde başıma 3 4 kez geliyor ve oyunu dava etmeyi düşünüyorum. Cidden can sıkıcı sorunlar var ve düzeltme yoluna gitmiyorlar. Sizin de düşüncelerinizi almak istedim

Rolnes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi Note3
Konular
5
Hocam ben telefonda oyun oynamaktan pek keyif almayan biriydim, pubg mobil platformlara düşene kadar :D Arena of valor'u isim değiştirmeden önce yani strike of kings iken oynamıştım, başlarda biraz iyi geldi, ardından özel paralı herolar çıkmaya başladı, buff ve nerf yiyen herolar tamamen ücretlerine göre belirleniyordu, bu aslında oynamayı bilenler için ciddi sorun teşkil etmese de benim oyunu bırakmamın sebebi veletlerdi... Seni mobil pubg'de görmek isterim

ridvanterzi13

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi5 prime
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben telefonda oyun oynamaktan pek keyif almayan biriydim, pubg mobil platformlara düşene kadar :D Arena of valor'u isim değiştirmeden önce yani strike of kings iken oynamıştım, başlarda biraz iyi geldi, ardından özel paralı herolar çıkmaya başladı, buff ve nerf yiyen herolar tamamen ücretlerine göre belirleniyordu, bu aslında oynamayı bilenler için ciddi sorun teşkil etmese de benim oyunu bırakmamın sebebi veletlerdi... Seni mobil pubg'de görmek isterim
Genel olarak pubg yi sevemedim hocam PVP tarzı oyunlardan hoşlanıyorum. Dediğiniz gibi çoluk çocuk geliyor ve oyununuz mahvolabiliyor. Yeni güncelleme verecekler bakalım onu bekliyorum

Rolnes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi Note3
Konular
5
Batman cep yakan fiyatla çıktı yiğitlik bozuldu :D

PaRSTürK

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.....
Cihazım
.....
Konular
10
Adı Strike Of Kings iken oynamıştım bir aralar, sonradan yeni karakterler felan eklendi ama bakmadım hiç tekrar başlamaya değermi bilmiyorum. Pubg ye sardım şu aralar.

Rolnes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi Note3
Konular
5

ridvanterzi13

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi5 prime
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ondan sonra Superman çıkmış galiba bir iki kez denk geldim tank galiba

Hocam RolnesTR ekle istersen Duo girelim
Superman wonder woman gibi dc karakterleri geldi evet hocam gece girince eklerim :)

Üst Alt