Yardım Arayüzde simge şekillerinin hepsi aynı şekle sahip değil

İhsan Taha

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İhsan Taha
Cihazım
Redmi s2
Konular
18
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Pixysos android 10
Telefon Modeli
Redmi s2
Bootloader Kilidi
Açık
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Arkadaşlar ekledigim sslerde gördüğünüz gibi HeyMelody, Sa2ration, RmPomodoro gibi uygulamalar Samsung simge şekline sahip olmuyorlar (a10 için oneui launcher modülü kurulu telefonda) bunları diğer simgeler gibi yapma sansim varmı? Bazı launcherlarda uyarlama diye seçenek oluyor ama bu launcherde bulunmuyor böyle ayar, önceden yapan eden bilen varsa yardım ederse sevinirim

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17

Arkadaşlar ekledigim sslerde gördüğünüz gibi HeyMelody, Sa2ration, RmPomodoro gibi uygulamalar Samsung simge şekline sahip olmuyorlar (a10 için oneui launcher modülü kurulu telefonda) bunları diğer simgeler gibi yapma sansim varmı? Bazı launcherlarda uyarlama diye seçenek oluyor ama bu launcherde bulunmuyor böyle ayar, önceden yapan eden bilen varsa yardım ederse sevinirim
Hocam senin de dediğin gibi bu launcher kaynaklı bir sorun. Launcher değiştirip deneyebilirsin.

Oyla:

İhsan Taha

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İhsan Taha
Cihazım
Redmi s2
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam senin de dediğin gibi bu launcher kaynaklı bir sorun. Launcher değiştirip deneyebilirsin.
Launchersiz halledebilirim belki diye hocam, yoksa uğraşmam başka launcher yükler geçerim sonuçta ama her launcherda hepsi aynı olmuyor genel bir çözüm yolu bulabilirsem diye açtım konuyu

Oyla:
Üst Alt