casibao
Her türlü halı kilim turistlik gezi..
Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
- Adım
- Hüseyin
- Cihazım
- Xiaomi 14
- Konular
- 124
Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi aranızda araba lastik bayii'si olan yada bu sektörde çalışan var mı?
Toyota Auris 2011 model araç için Tavsiyeye ihtiyacım var. Aracın üzerinde 205/55 R16 91V ebatlarında Lastik var.
İstanbul da yaşıyorum malum İstanbul da kış 1,5 ay bunu da göz önünde bulunarak tavsiyede bulunursanız sevinirim.
Beklentim sessiz, yumuşak ve iyi performans olmasıdır.
Tecrübeleriniz, tavsiyeleriniz nelerdir.
Lastik marka model yazmanız ricamdır.
Not: Neden bu başlığı gidip Auris formunda paylaşmadın, açmadın? diyecek olan arkadaşlarım için, oraya da baktım ama 2014 yılında açılmış bir başlık, içerik firma reklamından başka bir şey değil açıkçası fazla güven vermedi.
Toyota Auris 2011 model araç için Tavsiyeye ihtiyacım var. Aracın üzerinde 205/55 R16 91V ebatlarında Lastik var.
İstanbul da yaşıyorum malum İstanbul da kış 1,5 ay bunu da göz önünde bulunarak tavsiyede bulunursanız sevinirim.
Beklentim sessiz, yumuşak ve iyi performans olmasıdır.
Tecrübeleriniz, tavsiyeleriniz nelerdir.
Lastik marka model yazmanız ricamdır.
Not: Neden bu başlığı gidip Auris formunda paylaşmadın, açmadın? diyecek olan arkadaşlarım için, oraya da baktım ama 2014 yılında açılmış bir başlık, içerik firma reklamından başka bir şey değil açıkçası fazla güven vermedi.