Yardım Aramada internet

pyrzg

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Poyraz
Cihazım
mi6
Konular
3
Merhaba arkadaşlar mi6 telefonumla telefonla konusurken internet bağlantısı kesiliyor ne yaptıysam çözemedim yardımcı olur musunuz teşekkürler :)

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Merhaba arkadaşlar mi6 telefonumla telefonla konusurken internet bağlantısı kesiliyor ne yaptıysam çözemedim yardımcı olur musunuz teşekkürler :)
Sadece mi 6 da yok iphone da da var arama aninda hucresel calismiyor doğru mu anladım

Oyla:

v10furkanv10

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
iPhone 6
Konular
4
Aynen bu şebeke ile ilgili bi problem iPhone 6 kullanıyorum aynı sorun bendede var . Normal yani

Oyla:

pyrzg

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Poyraz
Cihazım
mi6
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece mi 6 da yok iphone da da var arama aninda hucresel calismiyor doğru mu anladım
Evet ama android bütün telefonlarimda calisiyordu böyle bir sorunla ilk defa karşılaşıyorum

Sent from my MI 6 using Tapatalk
[doublepost=1511628755,1511589675][/doublepost]Yardımcı olabilecek yok mu?

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Hocam denemedim fakat, Volte özelliğini kullanırsanız aynı anda hem Mobil Veri transferi, hemde Telefon görüşmesi yapılabiliyor diye duydum. Fakat Volte'yi kullanmadığım için, ancak duyduğumu paylaşabiliyorum. Bunun sebebinin de, Volte'nin internet üzerinden veri gönderip-alması gerektiğinden bahsediliyordu sanırsam.

Oyla:

v10furkanv10

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
iPhone 6
Konular
4
buraoca nın dediği doğrudur voLTE ile yapabilirsiniz tamamen ücretsiz bir servis olup operatörle görüşmeniz sonucu açtırabilirsiniz.

Oyla:

pyrzg

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Poyraz
Cihazım
mi6
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
buraoca nın dediği doğrudur voLTE ile yapabilirsiniz tamamen ücretsiz bir servis olup operatörle görüşmeniz sonucu açtırabilirsiniz.
Hocam denemedim fakat, Volte özelliğini kullanırsanız aynı anda hem Mobil Veri transferi, hemde Telefon görüşmesi yapılabiliyor diye duydum. Fakat Volte'yi kullanmadığım için, ancak duyduğumu paylaşabiliyorum. Bunun sebebinin de, Volte'nin internet üzerinden veri gönderip-alması gerektiğinden bahsediliyordu sanırsam.

Hocam volte açık vodafone ile görüştüm telefon üzerinden aktif edildiğinde aktif olduğunu söylediler ancak buna rağmen hala görüşme esnasında internete bağlanamıyorum ilk defa başıma böyle bişey geliyor çözüm bulamadım

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Hocam volte açık vodafone ile görüştüm telefon üzerinden aktif edildiğinde aktif olduğunu söylediler ancak buna rağmen hala görüşme esnasında internete bağlanamıyorum ilk defa başıma böyle bişey geliyor çözüm bulamadım

Hocam Volte telefondan aktif edilecek; fakat örneğin Türk Telekom için konuşmam gerekirse; Bizim cihazın Volte desteğini Türk Telekom göremiyor. Bu sebeple, Simkart Türk Telekom'un Volte desteğini gördüğü bir cihaza (örneğin Galaxy S7 Edge) takılacak; sonra Turk Telekom Mobil uygulamasından Volte etkinleştirilecek. Sonrasında ise Mi6'ya taktığınızda, Volte'yi de açarsanız Cihaz üzerinden; Volte'yi kullanabilmeniz gerektiği belirtiliyor; Volte'yi Mi6'da kullanan tarafından. Ben denemediğim için, ancak anlatılanları paylaşıyorum.

Yanlız burada şöyle bir durum var; Volte aktiften arama sırasında internet kullanılabilmesi için; Karşı tarafın cihazının da Volte destekli olması ve Volte üzerinden görüşmeniz gerektiği belirtiliyor. Yani sizdeki şartların aynısı karşınızdaki kişide de sağlanmış olmalı.

Oyla:

hhd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakkı
Cihazım
mi6
Konular
5