Yardım Arama ve mesaj bildirimleri gelmiyor.

cembilgic1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Üretim Mühendisi
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 15.5.7
Telefon Modeli
Redmi Note 8 Pro 128 GB
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Herkese iyi günler. Redmi Note 8 Pro telefonumda ara sıra telefondan herhangi bir bildirim aldığımda ses gelmyior hiçbir şekilde. Instagram - WhatsApp - Mesajlar - arama gibi herhangi bir uygulamadan hiç bildirim sesi gelmiyor. Ama uygulamalara girdiğimde ada telefonla konuşmamda herhangi bir ses problemi yok. Son ses müzik dinleyip - telefonla görüşebiliyorum. Acaba yazılımsal bir problem midir ? Can sıkmaya başladı, belirli periyotlarda bu problemi yapıyor ve kendi kendine çözülüyor. O yüzden ne yapmma gerektiğini bilmiyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.

certem28

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ertem
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
15
Herkese iyi günler. Redmi Note 8 Pro telefonumda ara sıra telefondan herhangi bir bildirim aldığımda ses gelmyior hiçbir şekilde. Instagram - WhatsApp - Mesajlar - arama gibi herhangi bir uygulamadan hiç bildirim sesi gelmiyor. Ama uygulamalara girdiğimde ada telefonla konuşmamda herhangi bir ses problemi yok. Son ses müzik dinleyip - telefonla görüşebiliyorum. Acaba yazılımsal bir problem midir ? Can sıkmaya başladı, belirli periyotlarda bu problemi yapıyor ve kendi kendine çözülüyor. O yüzden ne yapmma gerektiğini bilmiyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.
Uygulama bildirim ayarlarını kontrol edin bildirim ayarlarını yaptığınızdan emin olun.

Oyla:

cembilgic1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Üretim Mühendisi
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tam anlatamadım herhalde, problem ben hiçbir ayar değiştirmeden, kendiliğinden oluyor. akşam bildirim sesleri gelirken, ertesi gün gelmemeye baslıyor, belirli bir süre devam ediyor. bazen 3-4 saat bazen 2-3 gün, sonraısnda kendiliğinden düzeliyor. Ayar olsa sürekli aynı şekilde devam etmez mi?

Oyla:

cembilgic1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Üretim Mühendisi
Konular
5
Herhangi bir bilgisi olan yok herhalde. Telefonculara sordum ama böyle bir hata ile karşılaşmamışlarda, yani arıza tespit bile yapamadık henüz

Oyla:

rotindaaa21

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Not 11Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Herhangi bir bilgisi olan yok herhalde. Telefonculara sordum ama böyle bir hata ile karşılaşmamışlarda, yani arıza tespit bile yapamadık henüz
Sorun yazılımsal yeni rom atmayı deneyin telefonu sıfırlayıp da deniyebilirsiniz

Oyla:

cembilgic1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Üretim Mühendisi
Konular
5
Sizin dediklerinizi Pazar günü yaptım ama herhangi bir değişiklik olmadı. Daha sonrasında dün akşam problem kendiliğinden çözüldü.

Oyla:
Üst Alt