Yardım Arama sırasında yaşanan sorunlar

Passenger04

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
Xiomi mi 8 se
Konular
12
Arkadaşlar mi 8 se cihazını bir süredir kullanıyorum, band sorunlarının olduğunu biliyorum fakat konuşma sırasında arama sonlanıyor ya da sesim karşıya ulaşmıyor bu konuda aynı sıkıntıyı sizde yaşıyor musunuz?
Yardımcı olursanız sevinirim.

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
7 tane etrafımda mi 8 se kullanan oldu hiç birinde bu sorun yaşamadım ,

Oyla:

rudeboytr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
1
Arkadaşlar mi 8 se cihazını bir süredir kullanıyorum, band sorunlarının olduğunu biliyorum fakat konuşma sırasında arama sonlanıyor ya da sesim karşıya ulaşmıyor bu konuda aynı sıkıntıyı sizde yaşıyor musunuz?
hattınız nedir? bunun dışında normal kullanımda face insta da gezerken hat yada wifi kopması sorunu var mı?

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
turkcell ve tt var hatlar bu şikayetleri yaşamadım açıkcası ama bu konuda bilgim olduğundan dolayı hep sıfır romlarını ben kurdum ,

hiç birine imei de atılmadı , bunu da söylemeliyim , her ne kadar bu konuda çok bilen arkadaşlar olsa da ( bu konu da her kafadan bir ses çıkıyor ) şebeke sizi nokia 3310 görüyorsa imei sebebiyle sorun yaşamanız normal bir durum , 4g de paket alırken v.s

temiz kurulum öneririrm size birde beta rom kullanmayın , wipe all yaptık dan sonra sıfır rom kurun ,

Oyla:

rudeboytr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
1
turkcell ve tt var hatlar bu şikayetleri yaşamadım açıkcası ama bu konuda bilgim olduğundan dolayı hep sıfır romlarını ben kurdum ,

hiç birine imei de atılmadı , bunu da söylemeliyim , her ne kadar bu konuda çok bilen arkadaşlar olsa da ( bu konu da her kafadan bir ses çıkıyor ) şebeke sizi nokia 3310 görüyorsa imei sebebiyle sorun yaşamanız normal bir durum , 4g de paket alırken v.s

temiz kurulum öneririrm size birde beta rom kullanmayın , wipe all yaptık dan sonra sıfır rom kurun ,
bende TT destekli Teknosacell var mesela şu anda boot kilidi olduğu için mecbur china beta kullanıyorum. wifi ve hat gidiyor akabinde geri geliyor bazen 3 sn sürüyor bazen 5 sn.

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
bende TT destekli Teknosacell var mesela şu anda boot kilidi olduğu için mecbur china beta kullanıyorum. wifi ve hat gidiyor akabinde geri geliyor bazen 3 sn sürüyor bazen 5 sn.

BL kilit açın en kısa sürede ve bir daha çin sürümü yüklemeyin , eu rom da zaten çin sürümü ile aynı sadece dil ekliyorlar ,

eu 10.2.1.0 yükleyip test edin , çin romu bir şeye çözüm olmamakla beraber bir sürü sorun çıkartır google yasaklı , gps çin server ayarlı , şebeke tanımları yok v.s

zaten yaşadığınız sorunda bundan kaynaklı , ben çin romu kurmayı nerde yazıyor bilmiyorumda forumda habire kuruyorlar mi 8 se için kulliyen boş iş , telefonu ancak urtarmak v.s için denenir ama fast boot açıksa ve bl kilitli değilse ona da gerek yok ,

Oyla:

rudeboytr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
1
BL kilit açın en kısa sürede ve bir daha çin sürümü yüklemeyin , eu rom da zaten çin sürümü ile aynı sadece dil ekliyorlar ,

eu 10.2.1.0 yükleyip test edin , çin romu bir şeye çözüm olmamakla beraber bir sürü sorun çıkartır google yasaklı , gps çin server ayarlı , şebeke tanımları yok v.s

zaten yaşadığınız sorunda bundan kaynaklı , ben çin romu kurmayı nerde yazıyor bilmiyorumda forumda habire kuruyorlar mi 8 se için kulliyen boş iş , telefonu ancak urtarmak v.s için denenir ama fast boot açıksa ve bl kilitli değilse ona da gerek yok ,
daha önce eu ve mi globe kurdum hepsinde aynı sorun olunca çin romu denemek istedim. fastboot ile flash ile kurunca bir debl kilitledim yanlışlıkla :) kaldı bir haftamız :9

Oyla:

Passenger04

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
Xiomi mi 8 se
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar Vodafone kullanıyorum ve WiFi kopmalar da arada oluyor beta sürümü yüklü cihazda

Oyla:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Hocam benim mi8 de volte aktifken benzer sorunlar oldu. Volteyi kapatınca düzeldi. Volte açıksa eğer kapatıp deneyin birde

Oyla:
Üst Alt