Yardım Arama sırasında her hoparlörden ses geliyor

Yavuz 1112

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yavuz
Cihazım
Note 8
Konular
17
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 14.0.2.0 (TKFMIXM)
Telefon Modeli
Xiaomi redmi note 10 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar. Xiamoi redmi note 10 pro telefona sahibim ve sıfır olmasına rağmen çıkardığı sorunlar artık ciddi şekilde can sıkmaya başladı. Telefonla konuşuyorum, hoparlör kapalı olmasına rağmen ses hem ahize hemde alt ve üst hoparlörden geliyor. Daha öncede kulaklık takılı iken hoparlörden ses geliyordu. Bu durum beni toplum içinde ciddi şekilde rezil ediyor ve o kadar para verip aldığım telefon ben yarı yolda bırakıyor. Bunun bir çözümü var mı? Yoksa en kısa sürede telefonu satacağım.

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
Hocam rn10pro da bu sorunu muhtemelen sosyal medya aramalarında yaşıyorsunuzdur.
Bu sorun bu modelde kronik gibi herkes yaşıyor

Oyla:

Yavuz 1112

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yavuz
Cihazım
Note 8
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam rn10pro da bu sorunu muhtemelen sosyal medya aramalarında yaşıyorsunuzdur.
Bu sorun bu modelde kronik gibi herkes yaşıyor
Biraz araştırdım ve evet sorunu yaşayan Başkaları varmış. Ama benim ki normal telefon aramasında oluyor. Öte yandan koskoca xiamoi bir güncelleme ile şu hataları düzeltmeyi bilmiyor mu ya? Önceki telefonum xiaomi redmi note 8 'di ve karanlık mod çoğu uygulamada sorunlu çalışıyordu, buna geçtim en ufak düzelteme olmamış hala yerinde sayıyor. Bu sıkıntı ciddi şekilde sinir etmeye başladı. Acaba geliştiriciler bu kadar şikayet eden olmasına rağmen en ufak çaba sarfediyor mu merak ediyorum. Cevabınız için teşekkürler.

Oyla:

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
Telefonu kapatıp açın düzelir. Ben de oluyor. Özellikle oyun açtığımda bu sorunu yaşıyorum

Oyla:
Üst Alt