Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Note 8 pro da hindistan rom yüklü. 5 aramanın 3 ünde arama sırasında ekran kararıyor ve öylece kalıyor. Tuş kilidini basmak basılı tutmakta fayda etmiyor sorun yazılımsal mı donanımsal mi nasıl anlarım ve sorunu çözebilir miyim?
Note 8 pro da hindistan rom yüklü. 5 aramanın 3 ünde arama sırasında ekran kararıyor ve öylece kalıyor. Tuş kilidini basmak basılı tutmakta fayda etmiyor sorun yazılımsal mı donanımsal mi nasıl anlarım ve sorunu çözebilir miyim?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Arkadaşlar xda forumda bu konu ile soru soranlar olmuş. yabancı dil varsa bi deneyin isterseniz.
Çözüm olarak arkadaşın biri şunu yazmış;
There is a solution ,
Go settings > about phone > all specs > 5 touch the "Kernel Verison" > in CIT there is a menu which is top/right > Additional
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
> 10.Proximity Sensor > you how to do what it says and calibrate and if it's done pass. Then push back > 14.Proximity Sensor > if it is working push "PASS" > Then exit CIT, there is an alert about data erasing push "OK" and live long
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca Youtube'da bir video seyrettim konu ile alakalı yazılımsal olduğunu ve yeni güncelleme gelene kadar bir süreliğine yakınlık sensörünün nasıl kapatılacağını anlatıyor. Bi bakın isterseniz
Bir arkadaşım power tuşuna birkaç kez üst üste basınca ekranın geldiğini söyledi bu durum olduğunda bi deneyin isterseniz. Son alternatif olarak Mi Flashtool ile temiz kurulum yapın isterseniz. Ben Avrupa ve Global romda böyle bir sorunla karşılaşmadım bu cihazı kullanırken.
Bir arkadaşım power tuşuna birkaç kez üst üste basınca ekranın geldiğini söyledi bu durum olduğunda bi deneyin isterseniz. Son alternatif olarak Mi Flashtool ile temiz kurulum yapın isterseniz. Ben Avrupa ve Global romda böyle bir sorunla karşılaşmadım bu cihazı kullanırken.