Yardım Arama sırasında ekran kararması

cptLevi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mix mi 2
Konular
19
Note 8 pro da hindistan rom yüklü. 5 aramanın 3 ünde arama sırasında ekran kararıyor ve öylece kalıyor. Tuş kilidini basmak basılı tutmakta fayda etmiyor sorun yazılımsal mı donanımsal mi nasıl anlarım ve sorunu çözebilir miyim?

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
*#*#64663#*#* cihazın sensör testlerini yapin hocam. Sorunun nerede olduğu ortaya cikar.

Oyla:

cptLevi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mix mi 2
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sensörü sorun yok elimi koyduğunda 0 çektiğinde 5 oluyor

Oyla:

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Note 8 pro da hindistan rom yüklü. 5 aramanın 3 ünde arama sırasında ekran kararıyor ve öylece kalıyor. Tuş kilidini basmak basılı tutmakta fayda etmiyor sorun yazılımsal mı donanımsal mi nasıl anlarım ve sorunu çözebilir miyim?
Geç mi açılıyor ekran ışığı yoksa hiç mi açılmıyor hocam. Geç ise normal çünkü mi5 mi6 mi8 mi9se hepsin de yaşadım bu sorunu. Çok sıkıntılı bir durum.

Oyla:

cptLevi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mix mi 2
Konular
19
Geç mi açılıyor ekran ışığı yoksa hiç mi açılmıyor hocam. Geç ise normal çünkü mi5 mi6 mi8 mi9se hepsin de yaşadım bu sorunu. Çok sıkıntılı bir durum.
Hiç açılmıyor tuş kilidini bassamda tepki yok karşı tarafın kapatmasını beklemek zorunda kalıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kalibre etme ayarı sitesinde 4700 gösteriyor kalibre etmeye çalıştığında fakat mi 9t de 0 da kalibre ediyor bunun sebebi nedir?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-01-30-00-10-56-102_com.miui.cit.jpg
    Screenshot_2020-01-30-00-10-56-102_com.miui.cit.jpg
    286,2 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Arkadaşlar xda forumda bu konu ile soru soranlar olmuş. yabancı dil varsa bi deneyin isterseniz.

Çözüm olarak arkadaşın biri şunu yazmış;
There is a solution ,
Go settings > about phone > all specs > 5 touch the "Kernel Verison" > in CIT there is a menu which is top/right > Additional > 10.Proximity Sensor > you how to do what it says and calibrate and if it's done pass. Then push back > 14.Proximity Sensor > if it is working push "PASS" > Then exit CIT, there is an alert about data erasing push "OK" and live long
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca Youtube'da bir video seyrettim konu ile alakalı yazılımsal olduğunu ve yeni güncelleme gelene kadar bir süreliğine yakınlık sensörünün nasıl kapatılacağını anlatıyor. Bi bakın isterseniz
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Bir arkadaşım power tuşuna birkaç kez üst üste basınca ekranın geldiğini söyledi bu durum olduğunda bi deneyin isterseniz. Son alternatif olarak Mi Flashtool ile temiz kurulum yapın isterseniz. Ben Avrupa ve Global romda böyle bir sorunla karşılaşmadım bu cihazı kullanırken.

Oyla:

cptLevi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mix mi 2
Konular
19
Bir arkadaşım power tuşuna birkaç kez üst üste basınca ekranın geldiğini söyledi bu durum olduğunda bi deneyin isterseniz. Son alternatif olarak Mi Flashtool ile temiz kurulum yapın isterseniz. Ben Avrupa ve Global romda böyle bir sorunla karşılaşmadım bu cihazı kullanırken.
Nafile basılı tutsamda tık yok. Temiz kurulumunuda müsait bir zamanda deniyim ama Hint romunda baktım yaşayan yok rom kaynaklı

Oyla:
Üst Alt