Yardım Arama sesleri gelmiyor

slhoztk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Salih
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
2
Merhabalar. Telefonumda hiç bir aramada ses gelmiyor whatsapp olsun normal arama olsun ses gelmiyor sadece titriyor onuda çoğu zaman hissetmiyorum. Telefonu sıfırlamak kesinlikle istemiyorum bir çözüm bulamadım

brboros

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyrttn
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
Merhabalar. Telefonumda hiç bir aramada ses gelmiyor whatsapp olsun normal arama olsun ses gelmiyor sadece titriyor onuda çoğu zaman hissetmiyorum. Telefonu sıfırlamak kesinlikle istemiyorum bir çözüm bulamadım
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ayarlar ses ve titreşim bölümünü kontrol edin.
Sessiz rahatsız etme kısmında normali seçin

Oyla:

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Merhaba, cihazın sessizde olmadığından emin olun. zil sesinizi varsayılan zil sesleri ile değiştirip, cihazınızı son sürüme güncelleyin.

Oyla:

slhoztk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Salih
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem güncel. Mesaj sesleri bildirim sesleri geliyor sadece aramalarda sorun yaşıyorum

Oyla:

brboros

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyrttn
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
Sistem güncel. Mesaj sesleri bildirim sesleri geliyor sadece aramalarda sorun yaşıyorum
Öncelikle bir kaç yeri kontrol edin. Telefon uygulama simgesine basılı tutun. Uygulama bilgilerine girin. Burada bildirimlere girin. Seslere izin ver kısmı açıkmı kontrol edin.

Ayrıca zil sesleri bölümünde zil sesini değiştirmeyi deneyin. Zil sesini seçtiğinizde ses telefonda çalıyormu buna da dikkat edin

Oyla:
Üst Alt