Yardım arama kaydetme room yardım edermisniz arkadaşlar

benda_teme

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Topograf
Konular
16
merhaba hayırlı akşamlar arkadaşlar ben de xiaomi mi note 10 var arama kaydetme özeligi icin ve gercekten begendiniz room varmı yükliyecem ve yükleme bittikten sonra imei gidiyormu ben imei 1 ay önce atırdım botlaader kilidi felan acıktır bu konuda bana yardımcı olurmusunuz acaba arama kaydetme özelihi olan bir rom ve başarılı bir rom arıyorum ilk defa atıcam bu konuda yardımcı olursanız cok sevinirim

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
merhaba hayırlı akşamlar arkadaşlar ben de xiaomi mi note 10 var arama kaydetme özeligi icin ve gercekten begendiniz room varmı yükliyecem ve yükleme bittikten sonra imei gidiyormu ben imei 1 ay önce atırdım botlaader kilidi felan acıktır bu konuda bana yardımcı olurmusunuz acaba arama kaydetme özelihi olan bir rom ve başarılı bir rom arıyorum ilk defa atıcam bu konuda yardımcı olursanız cok sevinirim

Öncelikle bu twrpyi kullanın. İşlemlere başlamadan önce videoyu minimum 2 kere izleyin ve adım adım uygulayın...

Zip dosyasını twrp install kısmından yükleyin işlem bitimi twrp ana ekrana gelip reboot kısmından recovery seçin,cihaz kapanıp orangefox ile açılır.

Bu videomda anlattığım şekilde de custom rom yükleyin...

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Tavsiye rom

Son düzenleme:

benda_teme

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Topograf
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle bu twrpyi kullanın. İşlemlere başlamadan önce videoyu minimum 2 kere izleyin ve adım adım uygulayın...

Zip dosyasını twrp install kısmından yükleyin işlem bitimi twrp ana ekrana gelip reboot kısmından recovery seçin,cihaz kapanıp orangefox ile açılır.

Bu videomda anlattığım şekilde de custom rom yükleyin...

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Tavsiye rom

hersey icin cok tşk ederim hocam cok güzel anlatılmış ben bu romu yüklersem imei gidicekmi hocam

Üst Alt