Yardım Arama Kaydetme ile Hey Google aynı anda çalışmıyor

Waluigi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
33
Nerdeyse bütün aosp romları denedim. Vanilla sürümlerini ayrı gapps sürümlerini ayrı denedim fakat bu ikisinin aynı anda çalıştığı bir tane rom denk getiremedim. Note 8 Pro kullanırken Timjosten crdroid ile kullanıyordum ve böyle bir sorun yaşamadım. Aslında çok önemli özellikler değil ama madem bunlar var canımız istediğinde kullanalım. Sırf bu yüzden bir heves aldığım Note 10 Pro'yu henüz kullanamadım. Telefonda bozuk bir özellik olsun istemiyorum. Aramaları kaydediyor gibi gözüküyor ama kaydın içi boş. Telefonu diğer telefondan arayıp 5 saniye konuşuyorum. Kaydı açtığımda o kayıt 2 saniye gözüküyor ve içi boş. Kaydı düzgün yapsa hey google dediğimde bu sefer telefon reaksiyon vermiyor. Miui sevmesem de son çare resmi Endonezya roma dönebilirim ama başlıktaki konulara bakınca burda da o sorun var gibi gözüküyor. Bu sorunun sebebi nedir, neler yapabilirim bilemiyorum. Aklıma bir şey gelmiyor artık.

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
Nerdeyse bütün aosp romları denedim. Vanilla sürümlerini ayrı gapps sürümlerini ayrı denedim fakat bu ikisinin aynı anda çalıştığı bir tane rom denk getiremedim. Note 8 Pro kullanırken Timjosten crdroid ile kullanıyordum ve böyle bir sorun yaşamadım. Aslında çok önemli özellikler değil ama madem bunlar var canımız istediğinde kullanalım. Sırf bu yüzden bir heves aldığım Note 10 Pro'yu henüz kullanamadım. Telefonda bozuk bir özellik olsun istemiyorum. Aramaları kaydediyor gibi gözüküyor ama kaydın içi boş. Telefonu diğer telefondan arayıp 5 saniye konuşuyorum. Kaydı açtığımda o kayıt 2 saniye gözüküyor ve içi boş. Kaydı düzgün yapsa hey google dediğimde bu sefer telefon reaksiyon vermiyor. Miui sevmesem de son çare resmi Endonezya roma dönebilirim ama başlıktaki konulara bakınca burda da o sorun var gibi gözüküyor. Bu sorunun sebebi nedir, neler yapabilirim bilemiyorum. Aklıma bir şey gelmiyor artık.
Sorunu daha detaylı anlatabilir misiniz?

Waluigi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
33
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunu daha detaylı anlatabilir misiniz?
Çözümü miui 14 eu rom yükleyerek bulsam da anlatayım. İleride tekrar aosp romlara geçebilirim belki.
Dediğim gibi arama kaydı özelliği görünürde çalışıyor ama kaydın içi boş. Mesela telefonu çaldırıp 5 saniye boyunca konuşuyorum diyelim. Kaydı açtığımda o kayıt 2 saniye gözüküyor ve içi boş hiçbir ses duyulmuyor. Bazı romlarda ise bu kaydı düzgün bir şekilde alıyor ama aynı romda hey google dediğim zaman reaksiyon vermiyor. Arama kaydı özelliği çalışmayan romlarda ise hey google dediğim zaman reaksiyon veriyor. Bütün aosp romları denedim bahsettiğim bu iki durumdan birisi oldu her seferinde ikisinin de aynı anda çalıştığı bir rom bulamadım. Öyle olunca mecburen eu rom yükleyerek miui'ye döndüm. Miui'de bu sorunu yaşamadım.

Üst Alt