Çözüldü Arama ekranın da çıkan simge?

Enes6767

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miu 13.0.1global
Telefon Modeli
Xiaomi poco x 3 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba sırf merak ettiğim için soruyorum ve nasıl olduğu hakkında hiç bir fikrim yok telefon görüşmesi yapıyordum ekrana bir simge geldi ve bana seçmek istediğiniz alan yada tuş takımı gibi bir yazı vardı sanırım herşey saniyelik olduğu için tam yazıyı okuyamadım.Arama ekranında iken parmağım ile dokunup çektim kare kare çizgiler yaptım tam ss alacaktım karşı taraf kapanınca gitti maalesef.. Konuşurken Ekrana kulağım değdi öyle açıldı sanırım o özellik arama ekranın da iken parmağım ile ekrana donukup sürükledim kare kare çizgiler oluştu mouse tutup çekersiniz ya bos ekranda kare oluşur aynı onun gibi düşünün örnek resim koydum anlaşılsın diye.bunu nasıl yaptım ve bu özellik nasıl açıldı neye yarıyor bilen varsa anlatırsa çok memnun kalırım. Kaç gündür aramada konuşurken deniyorum bulamadım. Yoruldum artık konu açtım

Ekli dosyalar

• IMG_20220424_010548.jpg
    IMG_20220424_010548.jpg
    119,7 KB · Görüntüleme: 28

Enes6767

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekranda üç parmakla basılı tutuğunuzda kısmi ekran görüntüsü alır hocam. Bahsettiğiniz kareler bu olabilir mi acaba?
Cevabınız için çok teşekkür ederim evet başıma gelen olay buymuş demek kulağım la yaptım bunu :) bir özellik daha öğrenmis oldum çok sağolun

Oyla:
Üst Alt