İpucu Aradığınız her türden Uygulamaları burada bulabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Malum crackli uygulamaları MIUI Türkiye üzerinde aleni paylaşılması yasal değil böyle bir durum Foruma zarar verir ancak sizlerinde ekonomik şartlarınızı göz önünde bulundurarak Aradığınız ve çözüm Uygulamalarını bulabileceğiniz bir adresi buradan vereceğim.
Biz XDA Geliştiricilerinin birbiriyle crack uygulama paylaşabildiği bu adrese ve cracklenmiş uygulamalara ulaşabilmeniz için öncelikle Telegram üyeliği oluşturmanız ve verdiğim bağlantıdan davet linkine giriş yapmanız gerekiyor.

Dikkat: Verdiğim bağlantı XDA geliştiricileri içindir bu bağlantıdan uygulama isteği oluşturmak isterseniz Modded Cenral Channel'den BAN'lanırsınız ve kaynağı sadece MIUI Türkiye üyelerine faydası olsun diye paylaşıyorum Modded Cenral den istek veya talepde bulunursanız banada zararınız dokunur sadece ihtiyacınız olan uygulamayı indirin orada farklı bir talepte bulunmayın...

Moderatör tarafında düzenlendi:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Forum Kurallarımız Gereği ;

3.24 Telegram, Whatsapp, Facebook vb. harici sitelere ve sosyal medya uygulamalarında yer alan platformlara yönlendirme yapılması yasaktır.

Link kaldırılmıştır.

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Forum Kurallarımız Gereği ;

3.24 Telegram, Whatsapp, Facebook vb. harici sitelere ve sosyal medya uygulamalarında yer alan platformlara yönlendirme yapılması yasaktır.

Link kaldırılmıştır.

Eyvallah özelden bana ulaşılan mesajlara kesinlikle cevap vermiyorum.
Çözüm olarak da benden bu konuda yardım istenmesine karşılık da foruma zarar vermeyecek bir link vermek zorunda kaldım o da yasakmış.... devil~~:-x :-x :-x

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt