Soru APTX-HD Mi note 3 desteği hakkında

donatn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
5.0
Cihazım
mi note 3
Konular
1
Arkadaşlar Mi noe 3 telefon kullanıyorum,aptx hd destekli bir bluetooth kulaklık aldım. Herhangi bir yöntemle telefonda aptx hd desteğini kurma, açma vs gibi bir yöntem var mıdır?

cankarabey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Mi Note 3
Konular
4
bir ofrumda cm14 ile olabileceğinden bahsedilmiş ama miui dan vazgeçmen lazım bir deneyebilirsin

Oyla:

barnesallen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi Max 2
Konular
0
Root layarak yaptıklarını okumuştum yabancı bir forumda. Sanırım reddit i ama ne kadar işe yarar bilmiyorum.

Bir şey sormak istiyorum, almış olduğunuz kulaklık bluetooth kulaklık mı?

Bende yeni bluetooth kulaklık aldım ve aptx destekli ama Mi Note 3 te bluetooth üzerinden müzik dinlerken ses kesilmesi ve kopması oluyormuş galiba. Siz böyle bir problem ile karşılaştınız mı?

Oyla:

donatn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
5.0
Cihazım
mi note 3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Root layarak yaptıklarını okumuştum yabancı bir forumda. Sanırım reddit i ama ne kadar işe yarar bilmiyorum.

Bir şey sormak istiyorum, almış olduğunuz kulaklık bluetooth kulaklık mı?

Bende yeni bluetooth kulaklık aldım ve aptx destekli ama Mi Note 3 te bluetooth üzerinden müzik dinlerken ses kesilmesi ve kopması oluyormuş galiba. Siz böyle bir problem ile karşılaştınız mı?

Benim aldığım kulaklık Spigen Legato Arc R72E , bu aptx hd ile çok farkediyor deniliyor ama tecrübe etmedik işte. Mi note 3 ü elime aldığımdan beri beğeniyorum ama şu donanımda olduğu halde aptx i kullanamıyor olmak üzücü. Ben foto için aldım bu telefonu ama sanırım mi mix 2 yi alsam daha iyidi. Onda aptx desteği varmış

Oyla:

barnesallen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi Max 2
Konular
0
Benim aldığım kulaklık Spigen Legato Arc R72E , bu aptx hd ile çok farkediyor deniliyor ama tecrübe etmedik işte. Mi note 3 ü elime aldığımdan beri beğeniyorum ama şu donanımda olduğu halde aptx i kullanamıyor olmak üzücü. Ben foto için aldım bu telefonu ama sanırım mi mix 2 yi alsam daha iyidi. Onda aptx desteği varmış

Hocam, bende tamamen fiyat performans ürünü olduğu için alacaktım. donanımhaber de dahil olmak üzere tüm forumları okudum, incelemelerini izledim ve artık tamamen almaya karar vermiştim. Ancak bluetooth olayı beni biraz üzdü o yüzden bir kaç gün içerisinde ya da bugün Oneplus 5T sipariş vereceğim.

Umarım yeni bir güncelleme filan ile bu probleminizi çözerler.

Oyla:

free4zone

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arda
Cihazım
Mi Note 3
Konular
3

böyle bir şey var ama daha denemedim. Sanırım root gerekiyor cihaza

Oyla:

Slymngvn

MIUI özgürlüktür :)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Guven
Cihazım
Redmi K60
Konular
36
Snapdragon 660 aptx destekliyor nasil oluyorki desteklemyor anlamadim

Oyla:
Üst Alt