Yardım App lock şifremi unuttum

DoktorProxy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 12 5
Konular
32
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.1.2.0 UNLMIXM
Telefon Modeli
Poco X6 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba, applock şifremi unuttum ve parmak izimi nedensizce algılamayip benden şifre istemeye başladı ve bende hatırlamıyorum cihazı sıfırlamak istiyorum ama içinden almam gereken bir kaç şey var nasıl alabilirim? Bilgisayara bağladım ama ver transfer modunu açamıyorum çünkü ayarlar kitli. Öneriniz varmıdır? App lock uygulamasini devre dışı bırakmak gibi.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Merhaba, applock şifremi unuttum ve parmak izimi nedensizce algılamayip benden şifre istemeye başladı ve bende hatırlamıyorum cihazı sıfırlamak istiyorum ama içinden almam gereken bir kaç şey var nasıl alabilirim? Bilgisayara bağladım ama ver transfer modunu açamıyorum çünkü ayarlar kitli. Öneriniz varmıdır? App lock uygulamasini devre dışı bırakmak gibi.
google play dan uygulama indirebiliyorsan başka app indir file manager oradan dosyalarına ulaşabilirsin oradanda gerekli dosyaları bir bulutta bir yere gönderirsin

Oyla:

DoktorProxy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 12 5
Konular
32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
google play dan uygulama indirebiliyorsan başka app indir file manager oradan dosyalarına ulaşabilirsin oradanda gerekli dosyaları bir bulutta bir yere gönderirsin
Hocam indirdimde izin veremiyorum ki

Oyla:
Üst Alt