- Adım
- Barış
- Cihazım
- Redmi Note 9s
- Konular
- 1
Merhaba Arkadaşlar Redmi Note 9s Cihazım Android 11 Güncellemesi Aldıktan Sonra Apk Yüklemiyor Bu Konuda Ne Yapabilirim?
MerhabaMerhaba Arkadaşlar Redmi Note 9s Cihazım Android 11 Güncellemesi Aldıktan Sonra Apk Yüklemiyor Bu Konuda Ne Yapabilirim?
Evet Ama Sorunun Onunla İlgili Olduğunu DüşünmüyorumMerhaba
Apk Yüklenmiyor derken.Başka Dosya yöneticisi Kurup Denedinizmi ES Dosya Yöneticisi Gibi
Anladım.Güncellemeden Kaynaklı Olabilir Birde Bu Yöntemi DenermisinizEvet Ama Sorunun Onunla İlgili Olduğunu Düşünmüyorum
Maalesef yine olmadıAnladım.Güncellemeden Kaynaklı Olabilir Birde Bu Yöntemi Denermisiniz
APK Dosya Yüklenemedi Hatası
- Öncelikle Play Store uygulamasını açın.
- Sol menüden Play Protect ekranına geçin.
- Sağ üst köşedeki çark ikonuna dokunun.
- “Uygulamaları Play Protect İle Tara” seçeneğini pasif hale getirin.
Romdam Kaynaklı Olabilir.Güncelleme Geldikten Sonra Temiz Kurulum.Recoveryden Wipe Data Yapmasıysanız.Buda Sorun OlabilirMaalesef yine olmadı
Güncelleme Geldikten Sonra Bu İşlemi Yapmak Çok İşe Yarar Kurulumdan Sonra Dosya Hataları Bu Tür Sorunlar.Pek Olmaz.Yeniden Rom Yüklenmiş Gibi OlurEvet yapmadım onu
Şuan Askerdeyim Eğer Wipe Datadan Sonra Sorun Devam Ederse Çoğu Uygulamayı Yükleyemem Ne Yapacağımı Bende Bilmiyorum AçıkcasıGüncelleme Geldikten Sonra Bu İşlemi Yapmak Çok İşe Yarar Kurulumdan Sonra Dosya Hataları Bu Tür Sorunlar.Pek Olmaz.Yeniden Rom Yüklenmiş Gibi Olur
Size Kalmış Wipe Data Yapmak veya sıfırdan Yüklediğiniz Rom Varsa Flashlamak
Android 11 ile birlikte apk yükleme işlemleri daha zor hale gelecek diye bir şey okumuştum.. Apk dosyasını yüklerken sizden izin isteyecek ve yükleme işlemini durduracak.. Izin verdikten sonra tekrar apk dosyasını yükleyin yada apk yükleyiciyi tekrar çalıştırın gibi bir çözüm vardı tam hatırlamıyorum..Şuan Askerdeyim Eğer Wipe Datadan Sonra Sorun Devam Ederse Çoğu Uygulamayı Yükleyemem Ne Yapacağımı Bende Bilmiyorum Açıkcası