APK uygulamayı nereden indirmeye çalışıyorsun?Apk bir uygulama indirmek istiyorum ama indire felan tıkladığımda herhangi bir şey olmuyor nasıl yapabilirim
Android oyunclubAPK uygulamayı nereden indirmeye çalışıyorsun?
İndirdiğin tarayıcının Depolama izni var mı? Onu bir kontrol et, eğer Depolama izni varsa Dosya Yöneticisi'nde Download adında bir klasör oluştur ve tekrar dene sorunun çözülmüş olacak. Bu arada APK indirmeye çalıştığında ne oluyor onu da yazarsan süper olacak. Cımbızla laf alıyoruz inan ki.Android oyunclub
Chromedan indiriyorsan chrome depolama izni vermen lazım yada indireceğin tarayıcı neyse ona.
Dediğiniz gibi uygulama yöneticisinden izin vermem gerekiyormus ben kendi soruyor diye sanıyordum izin verdim indirdi yükledim spotify içindi bu arada kurdum baktim yalnız telefonda bi yavaşlama oldu gibi sanki geri kaldırdımİndirdiğin tarayıcının Depolama izni var mı? Onu bir kontrol et, eğer Depolama izni varsa Dosya Yöneticisi'nde Download adında bir klasör oluştur ve tekrar dene sorunun çözülmüş olacak. Bu arada APK indirmeye çalıştığında ne oluyor onu da yazarsan süper olacak. Cımbızla laf alıyoruz inan ki.
Chromedan indiriyorsan chrome depolama izni vermen lazım yada indireceğin tarayıcı neyse ona.
Farklı bir soru sormak istiyorum telefonun şarjı cok seri gidiyor %17-18 civarında telefonu kapatıp sarj edip %100 olduğunda alıyorum lakin dediğim gibi seri gidiyor android sistemi %40 civarında pil tüketiyor ne yapmam lazımDediğiniz gibi uygulama yöneticisinden izin vermem gerekiyormus ben kendi soruyor diye sanıyordum izin verdim indirdi yükledim spotify içindi bu arada kurdum baktim yalnız telefonda bi yavaşlama oldu gibi sanki geri kaldırdım
Önce forumun Arama özelliğini kullanarak benzer konular açılmış mı bir bak. Sonrasında eğer yaşadığın problem ile ilgili konu açılmamışsa (eminim açılmıştır çünkü bayağı ünlü bir konu) bu linki kullanarak yeni bir konu aç. Konuya hakim kişiler cevaplayacaklardır.Dediğiniz gibi uygulama yöneticisinden izin vermem gerekiyormus ben kendi soruyor diye sanıyordum izin verdim indirdi yükledim spotify içindi bu arada kurdum baktim yalnız telefonda bi yavaşlama oldu gibi sanki geri kaldırdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Farklı bir soru sormak istiyorum telefonun şarjı cok seri gidiyor %17-18 civarında telefonu kapatıp sarj edip %100 olduğunda alıyorum lakin dediğim gibi seri gidiyor android sistemi %40 civarında pil tüketiyor ne yapmam lazım