Yardım Apk program önerileri rootlu rootsuz

alem2727

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alem
Cihazım
Xiaomi mi max 2
Konular
58
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 10
Telefon Modeli
Mi max 2
Bootloader Kilidi
Açık
Rootlu ve rootsuz telefonlar için fotoğraf video düzenleme programı ve diğer işimize yarayacak tavsiye uygulamalar varmı

batuozalp

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi 9T, MIX 2S
Meslek
Paramedik
Konular
14
- Canva = Sosyal medya uygulamalarının postlarına ve hikayelerine güzel yazılar bulabileceğiniz profesyonel logo tasarlayabileceğiniz ücretsiz bir uygulama kesinlikle tavsiye ederim,
- Snapseed = Bilmeyen yoktur. Telefondan çoğu işinizi halledebileceğiniz bir fotoğraf uygulaması,
- Lightroom CC // Photoshop Express : Fotoğraf işlemek için birebir,
- Picnic = Çektiğiniz fotoğrafın gökyüzünü yıldızlarla doldurmak isterseniz bunu kesin indirin,
- KineMaster = Video işleme ve düzenleme programı bu işle uğraşıyorsanız kesin indirin pcde 2 saate aldığım çıkışları 5-10 dk içinde 4K olarak alabiliyorum,

ve en güzelini sona sakladım :)

-QUİK = Bu uygulamayı kesin ama kesin indirin. GoPro'nun resmi uygulamasıdır. Uygulamanın içine videoları atıyorsunuz ve o kendisi sizin seçtiğiniz ana tema ve müziklere göre size klip çıkartıyor. Sizin saatlerce uğraştığınız edit işlemlerini 30 saniye içinde yapıyor. Kesin ama kesin tavsiyedir !!

Benim aklıma gelen kullandığım uygulamalar bunlar sizinde aklınıza gelirse bekliyorum :)

Oyla:

alem2727

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alem
Cihazım
Xiaomi mi max 2
Konular
58
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
- Canva = Sosyal medya uygulamalarının postlarına ve hikayelerine güzel yazılar bulabileceğiniz profesyonel logo tasarlayabileceğiniz ücretsiz bir uygulama kesinlikle tavsiye ederim,
- Snapseed = Bilmeyen yoktur. Telefondan çoğu işinizi halledebileceğiniz bir fotoğraf uygulaması,
- Lightroom CC // Photoshop Express : Fotoğraf işlemek için birebir,
- Picnic = Çektiğiniz fotoğrafın gökyüzünü yıldızlarla doldurmak isterseniz bunu kesin indirin,
- KineMaster = Video işleme ve düzenleme programı bu işle uğraşıyorsanız kesin indirin pcde 2 saate aldığım çıkışları 5-10 dk içinde 4K olarak alabiliyorum,

ve en güzelini sona sakladım :)

-QUİK = Bu uygulamayı kesin ama kesin indirin. GoPro'nun resmi uygulamasıdır. Uygulamanın içine videoları atıyorsunuz ve o kendisi sizin seçtiğiniz ana tema ve müziklere göre size klip çıkartıyor. Sizin saatlerce uğraştığınız edit işlemlerini 30 saniye içinde yapıyor. Kesin ama kesin tavsiyedir !!

Benim aklıma gelen kullandığım uygulamalar bunlar sizinde aklınıza gelirse bekliyorum :)
Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Video uygulaması harika

Aslında hepside iyi

Aslında hepside iyi

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt