Yardım APK olarak yüklediğim uygulamadan durduruldu hatası aldim

Keremo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Mi 8 se
Konular
22
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mi room 10.3.3.3
Telefon Modeli
Mi 8 se
Bootloader Kilidi
Açık
Başka apkları yüklerken sıkıntı yoktu sadece bu oyunu yukleyince bu hatayı aldım normalde önceki sürümde ( 10.2.2) böyle hatalar almazdim sizce sebebi nedir ve çözümü var midir bu arada
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

mehmet_dengiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Karşılıksız miui ailesine yardımı borç bilirim
Konular
49
Illegal uygulama konusunda forumda yardım yasaktır bilginize

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Apk dosyası bozuk olduğunda hata veriyor, uygulama play store da mevcut ise oradan deneyin hocam.

Oyla:

.Tncy.

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tuncay
Cihazım
Max 2
Konular
0
Aynı sorun benim apple musicde sorun oluşuyordu. Uygulamayı silin ve google play storedan yükleyin. Olmadı apkpure adlı siteden farklı sürümlerini deneyebilirsiniz.
(ApkPure direk mağazadaki uygulamaları apk olarak siteye yükler. Google play hafıza sorununa çözüm olarak kullanabilirsiniz. Denemesem de bildiğim kadarıyla ücretli uygulamalarda play storea yönlendiriyor. Ki zaten büyük bir site illegal olduğunu düşünmüyorum)

Oyla:

Keremo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Mi 8 se
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sorun benim apple musicde sorun oluşuyordu. Uygulamayı silin ve google play storedan yükleyin. Olmadı apkpure adlı siteden farklı sürümlerini deneyebilirsiniz.
(ApkPure direk mağazadaki uygulamaları apk olarak siteye yükler. Google play hafıza sorununa çözüm olarak kullanabilirsiniz. Denemesem de bildiğim kadarıyla ücretli uygulamalarda play storea yönlendiriyor. Ki zaten büyük bir site illegal olduğunu düşünmüyorum)
apk pure de benim uygulamanın apk sı yok ayrıca google play de bu uygulama gozukmuyor bende farklı bir siteden kurdum onceki surumde bu oyunu kurarken bir sıkıntı çıkmazdı şimdi neden böyle oldu anlayamıyorum

Oyla:
Üst Alt