Çözüldü Apk ler nedir

• Konbuyu başlatan Asln
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 8
  • Görüntüleme 853
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Asln

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslın
Cihazım
Mi5plus
Konular
22
Bazenleri gogıl krom indirilenler bolumu ve ayrıca telefonumun indirilenler bölümünde sarı dosyalar beliriyor. Apk yazıyor. Bazen yarim kalmis inmeye devam edecek gibi bekliyor, bazende inmis oyle duruyor. Bunlar. Nedir? Hemde sari dosya diye korkarak silmiyorum. Ama sildim dün. Telefonum cokermi, bunları görünce ne yapmalıyım

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Apk dosyaları cihazınıza yüklenebilir uygulamalardır. İnternetten birşeyler indirmişseniz indirilenler bölümünde gözükür. Silmeniz bir sorun oluşturmaz.
Ama başka şeyler indireceğim derken zararlı yazılımlar imdirmiş olabilirsiniz. Apk dosyalarının isimlerini söyler misiniz? Ya da bi ekran görüntüsü

Oyla:

StubborN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 8
Konular
0
APK android platformu için Uygulama Yükleme Paketi dosya uzantısıdır. Google Play Store haricinde uygulama yüklemenizi sağlar. Bu anlamda size özgürlük tanısa da bilmediğiniz kaynaklardan indirilmiş apk'ları yüklemeyin. Zaten cihazınız sizden kurulum için izin isteyecektir fakat özellikle reklam barındıran (müzik indirme vb) sitelerde zararlı olabilecek uygulamaların apk dosyaları cihazınıza indirilir. Kurulum yapmadığınız sürece gereksiz yer kaplamak dışında bir zararı ve işlevi yoktur, silebilirsiniz. Kurulum içinse bildiğiniz uygulamalara izin verin, bildiğiniz sürece sorun olmaz.

Oyla:

Asln

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslın
Cihazım
Mi5plus
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
APK android platformu için Uygulama Yükleme Paketi dosya uzantısıdır. Google Play Store haricinde uygulama yüklemenizi sağlar. Bu anlamda size özgürlük tanısa da bilmediğiniz kaynaklardan indirilmiş apk'ları yüklemeyin. Zaten cihazınız sizden kurulum için izin isteyecektir fakat özellikle reklam barındıran (müzik indirme vb) sitelerde zararlı olabilecek uygulamaların apk dosyaları cihazınıza indirilir. Kurulum yapmadığınız sürece gereksiz yer kaplamak dışında bir zararı ve işlevi yoktur, silebilirsiniz. Kurulum içinse bildiğiniz uygulamalara izin verin, bildiğiniz sürece sorun olmaz.
İşte sildim hepsini. Eyvah virüsmu aldim. Ne yapıcam simdi nasil. Anlarim?

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt