Yardım Apatch root banka uygulaması!

Excellent56

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serham
Cihazım
Mi 9t
Konular
11
Selamün aleyküm. Note 12 Pro 5g direnç kayıtlı telefonumda nfc çalışması için root atıp modül kullanmam lazım. Önce magisk denedim ama çoğu uygulamadan gizleyemedim. Sonra apatch gördüm Kernel tabanlı olduğu için yetki verilmezse uygulamalar root farketmez yazıyordu. 6 banka uygulaması var kullandığım ama en çok kullandığım bonusflas aynı magiskteki gibi çalışmıyor. Bu şekilde uyarı veriyor. Var mıdır çaresi?

Ekli dosyalar

• 15085.jpg
    15085.jpg
    196,4 KB · Görüntüleme: 17

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
8
Selamün aleyküm. Note 12 Pro 5g direnç kayıtlı telefonumda nfc çalışması için root atıp modül kullanmam lazım. Önce magisk denedim ama çoğu uygulamadan gizleyemedim. Sonra apatch gördüm Kernel tabanlı olduğu için yetki verilmezse uygulamalar root farketmez yazıyordu. 6 banka uygulaması var kullandığım ama en çok kullandığım bonusflas aynı magiskteki gibi çalışmıyor. Bu şekilde uyarı veriyor. Var mıdır çaresi?

Magisk uygulamasının cihazınızdan tamamen kaldırıldığından emin olun. Apatch yüklü iken Banka uygulamalarının sorun vermemesi gerekiyor. Sorunun kaynağı garanti uygulaması ile alakalı olabilir mi ? Silip tekrar yüklemeyi dener misiniz ? Wifi yerine Hücresel veri olarak aynı şekilde dener misiniz ? Son ihtimal temiz kurulum yapıp Apatch yerine Kernelsu Next deneyebilirsiniz.

Üst Alt