- Adım
- zeynel
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Meslek
- Elk.Elektironik
- Konular
- 7
AOSPA Paranoid Android Custom Rom Android V10 2/29/2020 Lavander
Paranoid Android, sistemi genişletmeyi, Android'in mevcut güzelliğini artırmayı ve Android için Google Açık Kaynak Projesi için ileri sürülen tasarım felsefelerini takip etmeyi amaçlayan özel bir ROM'dur.
Gapps dahildir.
Kuruluma geçmeden önce lütfen konudaki yönergelere göre kurulumu yapınız
forum.miuiturkiye.net
Bilgilendirme
Rom'u beğenmeyenler, almış oldukları TWRP Nandroid Backup ile tekrar yüklemeden önceki ROM'larına dönebilirler
**Konuda yer alan tüm anlatımları doğru ve eksiksiz uygulamak Sizin sorumluluğunuzdadır, yukarıda açıkca belirtilen Özelliklerin Sizdeki eksikliğinden dolayı herhangi bir Sorun yaşamanız durumunda bundan kendiniz sorumlu olursunuz.
***Konu tüm MIUI Türkiye üyelerine aittir, düzenleme hakkı ise bana aittir. Eklenmesini veya düzenlenmesini istediğiniz bir bilgi için beni haberdar etmeniz yeterli.
İndirme Linki:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Paranoid Android, sistemi genişletmeyi, Android'in mevcut güzelliğini artırmayı ve Android için Google Açık Kaynak Projesi için ileri sürülen tasarım felsefelerini takip etmeyi amaçlayan özel bir ROM'dur.
Gapps dahildir.
Kuruluma geçmeden önce lütfen konudaki yönergelere göre kurulumu yapınız
Rehber - Redmi Note 7 MIUI ve AOSP Rom Kurulum Rehberi
MIUI ve AOSP Rom Kurulum Rehberi AOSP ROM Nasıl Kurulur (Temiz Flash) 1) Wipe : Sistem - Veri - Dalvik ART / Cache - Cache 2) Flash Firmware (Zaten en son global kararlıdaysanız gerekli değil) 3) Flash VBMeta (Yalnızca MIUI'den geçiş yapıyorsanız) 4) Flash ROM 5) Flash Gapps (Roma zaten...

Bilgilendirme
Rom'u beğenmeyenler, almış oldukları TWRP Nandroid Backup ile tekrar yüklemeden önceki ROM'larına dönebilirler
**Konuda yer alan tüm anlatımları doğru ve eksiksiz uygulamak Sizin sorumluluğunuzdadır, yukarıda açıkca belirtilen Özelliklerin Sizdeki eksikliğinden dolayı herhangi bir Sorun yaşamanız durumunda bundan kendiniz sorumlu olursunuz.
***Konu tüm MIUI Türkiye üyelerine aittir, düzenleme hakkı ise bana aittir. Eklenmesini veya düzenlenmesini istediğiniz bir bilgi için beni haberdar etmeniz yeterli.
İndirme Linki:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ekli dosyalar
-
photo_2020-03-03_02-25-32.jpg81,2 KB · Görüntüleme: 6
-
photo_2020-03-03_02-25-32.jpg81,2 KB · Görüntüleme: 6
-
photo_2020-03-03_02-25-36.jpg51 KB · Görüntüleme: 7
-
photo_2020-03-03_02-25-48.jpg52,3 KB · Görüntüleme: 6
-