Yardım AOSP Romda Dolby sıkıntısı

harunaydiiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
28
ExtendedUI yüklü bende, Dolby Atmos kurduğumda kulaklıkla rahatça müzik dinleyebiliyorum, hiçbir sıkıntı olmuyor ama biri aradığında veya instagramdan, youtubedan bir şeyler izlerken hoparlörden gelmesi gereken zil/medya sesi değilde saçma sapan parazitler geliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Hocam bende miumix stabile geçtim ama Dolby kuramıyorum link varmı acaba bildiğiniz

Oyla:

agoguzhan06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi9t
Konular
63
Hocam bende her romda bu linkten kuruyorum ama miumix magisk 20.1 kabul etmiyo twrpden kuruyorum ama simgesi gelmiyo 20.3 istiyo 20.3 kuruncada Dolby kurulmuyo

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Hocam bende her romda bu linkten kuruyorum ama miumix magisk 20.1 kabul etmiyo twrpden kuruyorum ama simgesi gelmiyo 20.3 istiyo 20.3 kuruncada Dolby kurulmuyo

Ya dolby ya da rom tercihi yapacaksın o zaman :?

Oyla:

sanatsal061

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
30
- AOSP 11 lerde genellikle sistem seslerinde (aramalar,bildirimler,alarmlar) bozulmalar meydana geliyor.
Audio Compatibility Patch
Eğer partitionları R/W yapmak zor geliyorsa Magisk Modüllerden "Audio Compatibility Patch" yükleyin. Modülü kurarken sırayla no,yes,libvolumelistener,yes,no olarak seçim yapmanız yeterli olacaktır. Böylelikle Aosp sistem ses bozulmasını düzeltmiş olursunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

- AOSP 11 lerde genellikle sistem seslerinde (aramalar,bildirimler,alarmlar) bozulmalar meydana geliyor.
Audio Compatibility Patch
Eğer partitionları R/W yapmak zor geliyorsa Magisk Modüllerden "Audio Compatibility Patch" yükleyin. Modülü kurarken sırayla no,yes,libvolumelistener,yes,no olarak seçim yapmanız yeterli olacaktır. Böylelikle Aosp sistem ses bozulmasını düzeltmiş olursunuz.
Bu işlemden sonra ses parazitlenmesi bitiyor.

Oyla:
Üst Alt