- Adım
- ramazan
- Cihazım
- xiaomi mi5
- Konular
- 23
mount kısmından system seçemiyorum hocam seçilmiyorHocam mount kısmından system seçili mı kontrol edin. Bir de android 11de twrp yerine orangefox kullanmanız sıkıntısız bir kurulum sunacaktır size. Twrp başka sorunlar da çıkarabilir size.
İslemleri baştan yapınmount kısmından twrp seçemiyorum hocam seçilmiyor
hata verince fastboot global rom flashladım mi flash ile adb komut istemi üzerinden recovery yüklemeye çalışıyorum fakat bu sefer de recocvery yükelnmiyor 2 farklı bilgisayarda denedim waiting for any device'da kalıyorİslemleri baştan yapın
Fw flashlayın
Reboot recovery
Arrrow flash
Format data
Miuimix romda android 11 güncellemesi yapmak istesemde aynı hatayı alıyorum. Bu dediğiniz kısımları nasıl silerimhakanisler, MIUI romdan Aosp roma geçmek istediğinizde bazı romlarda vendor ve product silmenizi istiyor, bu ayrıntılara dikkat edin. Format data ve 4 wipe yaparak yeniden deneyin.
İlk olarak twrp üzerinden uyumlu orange fox yükleyin, sıfırlama kısmından product ve vendor seçerek sıfırlama yapabilirsiniz. Twrp kullanmadığım için içindeki ayarları bilemiyorum ne yazık ki.Miuimix romda android 11 güncellemesi yapmak istesemde aynı hatayı alıyorum. Bu dediğiniz kısımları nasıl silerim