Bildiğim kadarıyla magisk üzerinden modu indirip kuracaksınız magisk de indir seçeneği var oradan modu bulabilirsinizMerhaba arkadaşlar aosp romda anxcamera nasıl kuruluyor kuramadım yardım edermisiniz
evet indirip kurdum ama herhangi bir şey değişmedi birde indirme sitesi çok karışık hangisini indireceğimi anlayamadımBildiğim kadarıyla magisk üzerinden modu indirip kuracaksınız magisk de indir seçeneği var oradan modu bulabilirsiniz
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Açıkçası aosp rom hiç kullanmadım onları tek tek indirip yeniden başlatıp deneyebilirsinevet indirip kurdum ama herhangi bir şey değişmedi birde indirme sitesi çok karışık hangisini indireceğimi anlayamadımLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sanki dün forum'da magisk modları içinde gezerken kamera modülü denk geldim istersen o başlığa bir bakAçıkçası aosp rom hiç kullanmadım onları tek tek indirip yeniden başlatıp deneyebilirsin
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aosp rom hangisini kullanıyorsunuz bende k20 pro için aosp tabanlı rom bir iki tane yükledim de beğenmedimMerhaba aosp romda anxcamera nasıl kuruluyor kuramadım yardım edermisiniz
Tşk hocamcrdroid hocam