Soru AOSP Oreo ROM Önerisi?

Chandler Muriel Bing

I'm hopeless and awkward and desperate for love.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Çok Değişken
Meslek
Cep Teknik
Konular
27
Arkadaşlar XDA daki bütün Oreo AOSP ROMlara baktım hepsinde çeşit çeşit hatalar var ve neredeyse hepsi günlük kullanımda sorun olacak cinsten hatalar bu yüzden ben de foruma sormak istedim, acaba AOSP Oreo ROMlardan deneyip de memnun olan var mı?

mgulay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
g760
Konular
3
Ben de pekçok rom denedim . Gerçekten sorunsuz rom yok . wifi , çekim gücü bluetooth kulaklık kullanımı kamera kalitesi ve aklıma gelmeyen pek çok sorununu biri yada birkaçı muhakkak var. Oreo romlar kaynak kodlarından dolayı sorunlu . Geliştiricinin bilgisi sorunları azaltıyor ama eksiksiz bir rom görmedim . Sürekli bluetooth kulaklık kullanıyorum , çoğu romda kullakıl çalışmıyor. Bu nedenlerden dolayı Custom rom kullanıyorum . Telefonun orjinal kaynak kodları üzerinde geliştirme yaptıkları için sıkıntısız . İlla oreo kullanmak istiyorsan şimdiye kadar kuallandığm en sıkıntısız rom :

Oyla:

Chandler Muriel Bing

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Çok Değişken
Meslek
Cep Teknik
Konular
27
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de pekçok rom denedim . Gerçekten sorunsuz rom yok . wifi , çekim gücü bluetooth kulaklık kullanımı kamera kalitesi ve aklıma gelmeyen pek çok sorununu biri yada birkaçı muhakkak var. Oreo romlar kaynak kodlarından dolayı sorunlu . Geliştiricinin bilgisi sorunları azaltıyor ama eksiksiz bir rom görmedim . Sürekli bluetooth kulaklık kullanıyorum , çoğu romda kullakıl çalışmıyor. Bu nedenlerden dolayı Custom rom kullanıyorum . Telefonun orjinal kaynak kodları üzerinde geliştirme yaptıkları için sıkıntısız . İlla oreo kullanmak istiyorsan şimdiye kadar kuallandığm en sıkıntısız rom :

Cevap için teşekkürler, peki bu ROM da ne gibi sorunlar yaşadınız?

edit : verdiğiniz link Note 4 için Mi6 için de mevcut mu bu ROM?

Oyla:

ustura42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İhsan
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
4
Cevap için teşekkürler, peki bu ROM da ne gibi sorunlar yaşadınız?

edit : verdiğiniz link Note 4 için Mi6 için de mevcut mu bu ROM?
bu rom mi 6 için yok. daha doğrusu oreo yok. ben yaklaşık 1 aydır mi5s cihazımda kullanıyorum. ve bunun kadar stabil aosp rom kullanmadım. miui rom kadar stabil.

Oyla:

Chandler Muriel Bing

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Çok Değişken
Meslek
Cep Teknik
Konular
27
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet oreo build yok şu an MI6 için en stabil denilen dotOS kullanıyorum AOSP tabanlı tüm ROMlarda olan dukunmatik sorunu bunda da var aynı şekilde Magisk v14+ üzeri yüklenmiyor...

Oyla:
Üst Alt