Soru AOSP Imei Uçar Mı?

nyahance

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
2
Cihazim Mi 11T Pro dirençli ve imeili güncel olarak HyperOS 1.0.7.0 Global surumdeyim, imei işlemi bootloader kilidi açılmadan yapılmış, cihazin bootloader kilidi açılıp, AOSP romun kendi recoverysi atilip onun üzerinden AOSP romun kurulması sonucunda imei uçar mı? Uçar ise uçmayı engellemenin bir yolu var mıdır? Teşekkürler, iyi günler dilerim.

pickedusernamesonofa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Sweet
Konular
14
Cihazim Mi 11T Pro dirençli ve imeili güncel olarak HyperOS 1.0.7.0 Global surumdeyim, imei işlemi bootloader kilidi açılmadan yapılmış, cihazin bootloader kilidi açılıp, AOSP romun kendi recoverysi atilip onun üzerinden AOSP romun kurulması sonucunda imei uçar mı? Uçar ise uçmayı engellemenin bir yolu var mıdır? Teşekkürler, iyi günler dilerim.

Son düzenleme:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Cihazın BL kilidi açılırken sıfırlama yapıyor. Bu IMEI'leri siler maalesef. Ancak şöyle başka 2 sıkıntı var; birincisi Xiaomi sunucuları şu an çok kısıtlı sayıda HyperOS kullanıcısına kilit açma yetkisi veriyor, ikincisi cihazların IMEI bilgisiyle isteği kabul ettiği için değişmiş IMEIli cihazları kabul etmiyor. Kesin bilgiyi H.kadioglu hocamız verir ama yüksek ihtimalle yetkili hesap gerekiyor BL açmak için.

resulc6666999

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
GT-N5105
Konular
0
Telefon uygulamasını açın, *#*#6484#*#* bunu tuşlayın, Qualcomm Test uygulaması açılacak, ilk sıradaki menüye girin ve IMEI'nizi kontrol edin, eğer çift IMEI ve yeşilse, Xiaomi bunu geçerli sayar. HyperOS Bootloader kısıtlamalarını kaldırabilirsiniz, lakin cihazınız HyperOS ile birlikte gelmiş olmamalı, yani HyperOS ile birlikte piyasaya sürülen bir cihazınız varsa bypass edemezsiniz. Bypass ettikten sonra 1 hafta bekleyeceksiniz ayni MIUIdaki gibi. IMEI numaralarınızı bir yere not edin. Kilidi açtıktan sonra QCN dosyanız ve Xiaomi IMEI tool ile IMEI'nizi geri yükleyebilirsiniz hemde kalıcı. Tam detaylı anlatamam kendiniz uğraşmanız daha yararlı.

Üst Alt