Yardım AOSP Extended Adblocker be Spotify sorunu

WisdomFaith

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnanç
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
AOSP Extended v6.2
Telefon Modeli
Redmi 5 Plus
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba, çok karmaşık olduğunu düşündüğüm bir sorun hakkında sizlere danışmak istiyorum.

Telefonumda AOSP Extended Pie sürümü var (magisk yok). İki-üç gün önce Spotify uygulamasına KYK interneti ile girmeye çalıştığımda internet bağlantısı olmadığını söylüyor, ama internetim var ve Spotify Lite ve Spotify Web Player'a internetle girebiliyorum. Spotify Community'de bunu arattığım zaman Adblocker nedenli olduğunu yazdıklarını gördüm. Daha da ilginç ve saçması benim Adblocker'ım yok. "Ya varsa?" diyerek bir iki sitede test ettim ve Adblocker var olduğunu gördüm ama telefonda yüklü bir Adblocker yok lol.

Bu konuda ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Yardımcı olabilecek birileri varsa lütfen bir şeyler yazın. Şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar.

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Bence kyk netinden kaynaklanıyor hiç kendi netinden spotify'e girmeyi denedin mi ? Çünkü pc'den steam'a kesinlikle girmiyor kyk'da kaldığımdan biliyorum.

Oyla:

WisdomFaith

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnanç
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
KYK internetinden kaynaklansa Spotify Web Player be Lite uygulamaları çalışmazdı. Ayrıca arkadaşım Spotify uygulamasına girebiliyor aynı ağ ile. Hücreselden girebiliyorum. Bu gün bir kafenin ağından girmeye kalktım olmadı ama belediye wi-fi'ından girebildim :/ Delirmek üzereyim...

Oyla:
Üst Alt