- Adım
- RasAlghun
- Cihazım
- Poco X3 Pro
- Konular
- 34
- Konu Sahibi Konu Sahibi
İyi diyebilmek için en 3 - 4 hafta kadar kullanmak gerektiğini düşünüyorum kernel kurduğuda bile 1 hafta normal kullanıp öyle testler yapıyorum, kısa sürede iyi demek çok erken bence hocam tabi ne kadar süre nasıl kullandığınızı bilmiyorum.Hocam sizin görüşleriniz düşünce ufkumu daha da genişletti. Önerilerinizi uyguladım, sorunu çözemedim ama neden SDmaid denediğim bazı romlarda tam işlev yapamıyor diye düşünmeye başladım. Yeniden SDmaid ayarlarını kurcalamaya başladım. Kurcalarken parasını ödeyerek satın almış olduğum Pro Yaması' nın aktif edilmesi ile ilgili bir yazı ile karşılaştım. İşte o zaman jeton düştü bende. Öyle ya, kısıtlı özellikleri kullanmak Pro yaması ile oluyordu... Hemen Pro Yamayı aktifledim...ve SORUN ÇÖZÜLDÜ !
Ufkumu açtığınız ve yardımcı olduğunuz için size çok teşekkür ederim. SDmaid kısıtlı olduğu için binbir uğraş ve zaman kaybı ile test ettiğim bir çok Rom' u bu güne kadar hep Aforoz etmiş, kendimce olumsuz not vermiştim.
AOSP Romları daha çok tercih ediyorum ama Miui ve HyperOs kadar gelişmiş detaylı bir yapıya sahip değiller ve ayrıca hatasız çalışanı yok denecek kadar az bulunuyor. Poco X3 Pro için en uygun Romlar a13 Xiaomi.eu v14.0.3 - a13 Miui v14.0.6 - a14 Miui v14.0.9 - a14 HyperOs.eu v1.0.3 diyebilirim.Hepsini tek tek bir kaç kez kurdum ve denedim.