Kernel Anymore Project Kernel - POCO X3 Pro (Vayu) / 04.11.24

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
Hocam sizin görüşleriniz düşünce ufkumu daha da genişletti. Önerilerinizi uyguladım, sorunu çözemedim ama neden SDmaid denediğim bazı romlarda tam işlev yapamıyor diye düşünmeye başladım. Yeniden SDmaid ayarlarını kurcalamaya başladım. Kurcalarken parasını ödeyerek satın almış olduğum Pro Yaması' nın aktif edilmesi ile ilgili bir yazı ile karşılaştım. İşte o zaman jeton düştü bende. Öyle ya, kısıtlı özellikleri kullanmak Pro yaması ile oluyordu... Hemen Pro Yamayı aktifledim...ve SORUN ÇÖZÜLDÜ !

Ufkumu açtığınız ve yardımcı olduğunuz için size çok teşekkür ederim. SDmaid kısıtlı olduğu için binbir uğraş ve zaman kaybı ile test ettiğim bir çok Rom' u bu güne kadar hep Aforoz etmiş, kendimce olumsuz not vermiştim.
AOSP Romları daha çok tercih ediyorum ama Miui ve HyperOs kadar gelişmiş detaylı bir yapıya sahip değiller ve ayrıca hatasız çalışanı yok denecek kadar az bulunuyor. Poco X3 Pro için en uygun Romlar a13 Xiaomi.eu v14.0.3 - a13 Miui v14.0.6 - a14 Miui v14.0.9 - a14 HyperOs.eu v1.0.3 diyebilirim.Hepsini tek tek bir kaç kez kurdum ve denedim.
İyi diyebilmek için en 3 - 4 hafta kadar kullanmak gerektiğini düşünüyorum kernel kurduğuda bile 1 hafta normal kullanıp öyle testler yapıyorum, kısa sürede iyi demek çok erken bence hocam tabi ne kadar süre nasıl kullandığınızı bilmiyorum.

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Njlos78
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
16
İyi diyebilmek için en 3 - 4 hafta kadar kullanmak gerektiğini düşünüyorum kernel kurduğuda bile 1 hafta normal kullanıp öyle testler yapıyorum, kısa sürede iyi demek çok erken bence hocam tabi ne kadar süre nasıl kullandığınızı bilmiyorum.
Haklısınız Hocam, uzun süre kullanarak test etmek gerekir. 👍

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Njlos78
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
16
Haklısınız Hocam, uzun süre kullanarak test etmek gerekir. 👍
Bir Romu test ettiğimde hemen hemen bütün gün boyunca aralıklı olarak testi sürdürüyorum. Ciddi bir hata ile karşılaşırsam o Romu test etmeye devam etmiyorum. Eğer başlangıçta kurulumunda ve ayarlamalarında bir sorun yoksa testi sürdürüyorum. Vaktim bol olduğu için teste çok zaman ayırabiliyorum, bir başkasının bir kaç haftada yapabileceği bir testi ben kısa zamanda yapabiliyorum.

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
Bir Romu test ettiğimde hemen hemen bütün gün boyunca aralıklı olarak testi sürdürüyorum. Ciddi bir hata ile karşılaşırsam o Romu test etmeye devam etmiyorum. Eğer başlangıçta kurulumunda ve ayarlamalarında bir sorun yoksa testi sürdürüyorum. Vaktim bol olduğu için teste çok zaman ayırabiliyorum, bir başkasının bir kaç haftada yapabileceği bir testi ben kısa zamanda yapabiliyorum.
Kolay gelsin hocam😄

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
9
Anymore Kernel için telefonun her bir detayına bakabileceğim bir Kernel Manager uygulaması var mı acaba? Özellikle şarj hızı ve detaylarına bakmayı istiyorum.

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Anymore Kernel için telefonun her bir detayına bakabileceğim bir Kernel Manager uygulaması var mı acaba? Özellikle şarj hızı ve detaylarına bakmayı istiyorum.
Franco kernel manager

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
18/08/24 Güncellemesi: Google Clang kullanılımış Neutron Clang yerine.
Günlük kullanım için daha stabil.

(miui kullananlarda sadece ilk kurulum için gerekli)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekran süreleriniz nasıl? Günlük kullanımda(YouTube, WhatsApp, Oyun vs.) benim bu şekilde ve daha %14 şarjı vardı o da 2 saate yakın götürürdü.

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Njlos78
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
16
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekran süreleriniz nasıl? Günlük kullanımda(YouTube, WhatsApp, Oyun vs.) benim bu şekilde ve daha %14 şarjı vardı o da 2 saate yakın götürürdü.
Hocam, ölçmedim ama izlediğim kadar sürekli aralıksız kullanımda 2 saat kesin götürüyor, geriye %34 şarj dolu kalıyor.

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Njlos78
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
16
Çok hızlı tüketmiyor mu hocam?
Normal sadece internette sörf yaparken 7 saat kullanıyorum, geriye %29 kalıyor. Görüntülü ve sesli videolu kullanımlarda çabuk yiyor. Pili değiştirmem gerekiyor, çünkü 1,5 yılı geçti, haken kullanıyorum, ayrıca dolum yaparken %60-65 seviyesine gelince acaip ısınıyor, patlayacak diye korkuyorum. Yedek pili getirttim, henüz taktırmadım.

Üst Alt