Kernel Anymore Project Kernel - POCO X3 Pro (Vayu) / 15.01.2026

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
39
Anymore Project ROG Kernel | v4.14.356+11

Sürüm Notları:
  • ZyC-Clang 22.0
  • KernelSU-Next 1.1.1
  • SuSFS 1.5.12
  • v4.14.356+11'e kadar upstream, backslashxx'ten seçilen commit.

Not: A11-A6(QPR1/QPR2), HyperOS A15'i(MIUI) destekleyeni kullanmak istiyorsanız lütfen (HyperOSA15) adlı kerneli indirin.

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
39
Anymore Project ROG Kernel | v4.14.356+12

Sürüm Notları:
  • Google-Clang 22.0
  • KernelSU-Next 1.1.1
  • SuSFS 1.5.12
  • lz4: v1.10.0
Not: QPR1 ve QPR2 desteği, Android 11'den A16'ya kadar destek. AOSP, MIUI ve HYPEROS desteği. MIUI/HYPEROS kullananlar için dtbo'yu yükleyin, AOSP
kullanıyorsanız bunu atlayın. HyperOS'u destekleyen bir sürüm kullanmak istiyorsanız, (HyperOS) adındaki çekirdeği indirin.

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
39
Anymore Project ROG Kernel | v4.14.356+12

Sürüm Notları:
  • Google-Clang v22.0
  • KernelSU-Next v3.0.0
  • SuSFS v2.0.0
  • MGLRUv9 eklendi

Not: QPR1 ve QPR2 desteği, Android 11'den A16'ya kadar destek. AOSP, MIUI ve HYPEROS desteği. MIUI/HYPEROS kullananlar için dtbo'yu yükleyin, AOSP
kullanıyorsanız bunu atlayın. HyperOS'u destekleyen bir sürüm kullanmak istiyorsanız, (HyperOS) adındaki çekirdeği indirin.

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
22
Selamlar hocalarım. Bir sorundan ötürü MIUI 14 dönmek zorunda kaldım. Kerneli yine kullanmayı düşünüyorum. Fastboot üzerinden dtbo flashlayacağımı biliyorum ancak TWRP/OrangeFox kullanmıyorum. Stock recovery mevcut. Custom recovery olmadan kernel.zip dosyasını nasıl kurabilirim? Kernelin HyperOS varyantı var ama MIUI'da çalışıyor mu bu?

Mami1985

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
Selamlar hocalarım. Bir sorundan ötürü MIUI 14 dönmek zorunda kaldım. Kerneli yine kullanmayı düşünüyorum. Fastboot üzerinden dtbo flashlayacağımı biliyorum ancak TWRP/OrangeFox kullanmıyorum. Stock recovery mevcut. Custom recovery olmadan kernel.zip dosyasını nasıl kurabilirim? Kernelin HyperOS varyantı var ama MIUI'da çalışıyor mu bu?
Recovery zorunlu boot.imgyi yamalıyor çünkü.

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
22
Recovery zorunlu boot.imgyi yamalıyor çünkü.
O zaman yapacak bir şey yok. Cihazı aynı hafta içinde defalarca kez sıfırladım ve bir daha sıfırlamaya açıkçası tahammülüm yok. Artık cihazı gıdıklamakla da uğraşmayı istemiyorum. Yapılan berbat reball yüzünden en ufak ısıya dahi tahammülü yokken gereksiz olur.

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
39
Evet miui da çalışıyor kernel ardından dtbo flash ile yapmalısınız. BL kilidi açık muhtemelen sizin cihazda recovey için telefonu sıfırlamanıza gerek yoktur.

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
22
Evet miui da çalışıyor kernel ardından dtbo flash ile yapmalısınız. BL kilidi açık muhtemelen sizin cihazda recovey için telefonu sıfırlamanıza gerek yoktur.
Açıktı ancak fikrimden vazgeçtim. Normalde root'u işlemci hızını sınırlamak için kullanacaktım. Cihazın RAM lehimleri sanıyorum kalitesiz işçilik yüzünden yeniden arıza yapmaya başladı. Az bile ılısa ilk etapta kasmaya başlıyor, ardından tek tük durdurulma hataları veriyor, en son da zRAM ya da RAM'in kendisi çöktüğü için her bir servis, her bir işlem tamamen çöküyor ve zorla kapatıp açmam gerekiyordu. Isınmayı engellemek için de prime core'u kapatıp big core hızını 1.6 ghz ile sınırlayacaktım.

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
39
Açıktı ancak fikrimden vazgeçtim. Normalde root'u işlemci hızını sınırlamak için kullanacaktım. Cihazın RAM lehimleri sanıyorum kalitesiz işçilik yüzünden yeniden arıza yapmaya başladı. Az bile ılısa ilk etapta kasmaya başlıyor, ardından tek tük durdurulma hataları veriyor, en son da zRAM ya da RAM'in kendisi çöktüğü için her bir servis, her bir işlem tamamen çöküyor ve zorla kapatıp açmam gerekiyordu. Isınmayı engellemek için de prime core'u kapatıp big core hızını 1.6 ghz ile sınırlayacaktım.
Hocam reball sonrası performans hiç bir şekilde aynı olmaz ve o arıza %100 çözülmez bu cihazda, en sonunda cihaz artık hiç tepki vermeden kendini rafa kaldırır. Poco X3 Pro cihazların %99’u bu sonu bekliyor. Yeni cihaz şart her türlü.

Mami1985

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
Hocam reball sonrası performans hiç bir şekilde aynı olmaz ve o arıza %100 çözülmez bu cihazda, en sonunda cihaz artık hiç tepki vermeden kendini rafa kaldırır. Poco X3 Pro cihazların %99’u bu sonu bekliyor. Yeni cihaz şart her türlü.
Reballın asıl amacı cihazı eski haline getirmek değil veri kurtarma yapmak için.

Üst Alt