- Adım
- Njlos53
- Cihazım
- Poco x4 pro 5g
- Konular
- 29
Kullandığınız romun linkini alabilir miyiz
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kullandığınız romun linkini alabilir miyiz
Romu kurduktan sonra Leica Kamerayı fixlemek için " Fix Leica Camera Hyperos.zip " isimli dosyayı internette bulup kurmanız gerekecektir.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Teşekkür ederimRomu kurduktan sonra Leica Kamerayı fixlemek için " Fix Leica Camera Hyperos.zip " isimli dosyayı internette bulup kurmanız gerekecektir.
Hocam, KSU-Next Kerneli ve KernelSu-Next Manageri v1.4 kurdum. Daha önce kurulu olan KernelSU ' yu kaldırmamız gerekiyormu ?Anymore Project Perf Kernel | v4.14.355-openela
Sürüm Notları:
Özellikler:
- ZyC Clang 20.
- KernelSU-Next v1.0.4
- power/supply: Hızlı şarj için sıcaklık eşiği yükseltilti.
- drivers: misc: power: usb2 için hızlı şarj modu uygulandı.
- Geliştirilmiş pürüzsüzlük.
- Çeşitli iyileştirmeler.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Notlar:
- BORE 5.1.0 desteği.
- CASS + CABC + HBM desteği.
- QPR1'i destekler.
- A11-15'e kadar destekler.
- AOSP, MIUI ve HYPEROS'u destekler.
- MIUI/HYPEROS kullananlar için dtbo'yu flashlayın. AOSP kullanıyorsanız gerek yoktur.
- QPR2'yi destekleyen kernel kullanmak istiyorsanız, lütfen (MiuiHyperOS) adlı dosyayı indirin.
İndirme Bağlantıları:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbağlantıları. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(MIUI/HYPEROS kullananlar için sadece ilk kurulumda gerekli) Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir)
Tamam Hocam, tüm sorunları hallettim, artık KSU-Next Kerneli kullanıyorum. Hiç bir sorun yok. HyperOs Global v.2.0.4 Hindistan sürümü Poco X3 Pro ' da sorunsuz çalışıyorHocam, KSU-Next Kerneli ve KernelSu-Next Manageri v1.4 kurdum. Daha önce kurulu olan KernelSU ' yu kaldırmamız gerekiyormu ?
Ayrıca önceden KerlSu' da kurulu olan Modüller KernelSU-Next' de gözükmez oldu. Neden acaba ? Modülleri yeniden kurmak mı gerekiyor ?