- Adım
- user
- Cihazım
- xiaomi note 8 p
- Konular
- 27
Dosya isminde boşluk kalmış. Direk c dizinine begonia yazan dosyayı atıp dener misiniz. Ya da dosya adındaki boşluğu kaldırıp.merhaba arkadaslar 2-3 defa fastboot rom degistirdim indonesiya global.simdide indonesia miui 10 surumunu kurarken boyle sorun olusdu sebep ne?
tamam hocam birazdan deneyip sonucu yazarim tesekkur ederimDosya isminde boşluk kalmış. Direk c dizinine begonia yazan dosyayı atıp dener misiniz. Ya da dosya adındaki boşluğu kaldırıp.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam dediginiz gibi yaptim boslugu sildim duzeldi simdi format yapoliyor cihaz cok tesekkur ederim yardiminiz icin))Dosya isminde boşluk kalmış. Direk c dizinine begonia yazan dosyayı atıp dener misiniz. Ya da dosya adındaki boşluğu kaldırıp.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Rica ederimtamam hocam birazdan deneyip sonucu yazarim tesekkur ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam dediginiz gibi yaptim boslugu sildim duzeldi simdi format yapoliyor cihaz cok tesekkur ederim yardiminiz icin))
Resim net değil tam olarak net bir resim ile hatayı görebilir isem yardımcı olmaya çalışırımrom atarken böyle hata veriyor olmuyor sebebi ne olabilir arkadaşar
Dosya isminde boşluk kalmış. Direk c dizinine begonia yazan dosyayı atıp dener misiniz. Ya da dosya adındaki boşluğu kaldırıp.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Eyvallah hocam çok teşekkür ederim. yalnız diikkat edin yerel disk c den seçin romu ozaman sorun olmazDosya isminde boşluk kalmış. Direk c dizinine begonia yazan dosyayı atıp dener misiniz. Ya da dosya adındaki boşluğu kaldırıp.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir