Yardım Anti rollback ve Rom Yükleme Hakkında

asd12323

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Note 8 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Kararlı v12.5.1
Telefon Modeli
Redmi Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba, Note 8 pro global cihazımda android 11 miui 12.5 yüklü.
Bootloader kiliti açılması için başvuru yaptım ve bu sürümden android 9 miui 11 global sürümüne dönmek için rom indirdim.
Romdaki flash_all.bat dosyasında set CURRENT_ANTI_VER değeri 0 olarak görünüyor ama benim cihazımın anti rollback sorgulamasında anti değeri 1 çıkıyor.
Bu romu sorunsuz bir şekilde miflash ile yükleyebilir miyim? Cihazım brick olur mu?

Bazı yerlerde set CURRENT_ANTI_VER değeri eşit ve üzeri olması gerektiğini belirtiyor fakat indirdiğim android 9 miui 11 birkaç fastboot romların hepsinde bu değer 0 çıkıyor.

İndirdiğim fastboot rom: begonia_global_images_V11.0.6.0.PGGMIXM_20200108.0000.00_9.0_global_4d6344e94f

Moderatör tarafında düzenlendi:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
ARB değeri 4 olursa engel oluyor diye biliyorum. 1/2/3 olması sorun yaratmıyor diye biliyorum. Ki Note 8 Pro'da ARB yok zaten.

Oyla:

asd12323

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Note 8 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ARB değeri 4 olursa engel oluyor diye biliyorum. 1/2/3 olması sorun yaratmıyor diye biliyorum. Ki Note 8 Pro'da ARB yok zaten.
Peki hocam indirdiğim romdaki flash_all.bat dosyasında set CURRENT_ANTI_VER değerinin 0 olması bir sorun yaratır mı? 1 olsa konuyu açmazdım, ilk kez bu marka cihaza rom atacağım için emin olamadım.

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Sorun olacağını sanmıyorum. Yine de kesin bir cevap bekleyebilirsiniz.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
bu romu cihaza sorunsuz yüklersiniz brick olmaz ama yüklediğiniz anda bazı sorunlarla karşılaşacaksınız. En başta ön kamera çalışmaması gibi. mecbur olarak tekrar son sürüme döneceğiniz için boşuna zahmete girmemenizi tavsiye ederim. Her romda iyileştirmeler mevcut ve sürüm düşürerek siz bu iyileştirmeleri yok sayacaksınız. Sorun yaşamanızda kaçınılmazdır.. Zaten o güncellemeler gerekli olmasaydı Firma o kadar mühendis çalıştırıp o güncellemeleri yayınlamazdı :)

Oyla:

asd12323

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Note 8 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu romu cihaza sorunsuz yüklersiniz brick olmaz ama yüklediğiniz anda bazı sorunlarla karşılaşacaksınız. En başta ön kamera çalışmaması gibi. mecbur olarak tekrar son sürüme döneceğiniz için boşuna zahmete girmemenizi tavsiye ederim. Her romda iyileştirmeler mevcut ve sürüm düşürerek siz bu iyileştirmeleri yok sayacaksınız. Sorun yaşamanızda kaçınılmazdır.. Zaten o güncellemeler gerekli olmasaydı Firma o kadar mühendis çalıştırıp o güncellemeleri yayınlamazdı :)
Android 9 miui 11 sürümünde hiç sorun yaşamadım, telefon bildiğin akıyordu. Mevcut sürümde hard reset atmama rağmen uygulama animasyon geçişleri, kilit ekranının açılış süresi ve şarj olma süresi uzadı. Cihaz, uygulama geçişinde iOS gibi animasyon yapabilmek için kasıyor ve daha geç açıyor. Yazı boyutları 9'daki gibi değil daha küçük duruyor. Akıcı kullanabilmek için microsoft launcher kullanıyorum. Sürüm veya güncelliğe karşı biri değilim sadece bir kullanıcı olarak cihazdan soğudum. Bu yüzden eski haline sorunsuz bir şekilde geri döndürmek istiyorum. Link paylaşmak yasaktır diye sürüm yazmıştım ama çoğu konuda bu sitenin linki koyulmuş. Sizce aşağıdaki linkteki fastboot rom uygun mudur? Görüşleriniz için teşekkür ederim.

Oyla:
Üst Alt