- Adım
- Alperen
- Cihazım
- Note 6 pro
- Konular
- 4
Redmi note 6 pro Miu 11.02.0 global kararlı sürümdeyim.Kontrol ettim Arb 4 cihaz.Sürüm düsürme yapamıyorum bunu biliyorum.Ama güncel miu 11 custom rom yüklebilir miyim ?
forum.miuiturkiye.net
forum.miuiturkiye.net
Ya da ✓AOSP CUSTOM ROM'LAR✓ ;
forum.miuiturkiye.net
forum.miuiturkiye.net
Bu costom romları yüklersem cihaz brick olur mu ? Ve hangi romu önerirsiniz ? Yardım ederseniz cok minnettar olurum
MIUI 11 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi Room MIUI v11 V9.10.17 Custom Rom [PORT]
Redmi Note 6 Pro Mi-Room 9.10.17 Android 9.0 Miui v11 Port Rom Mİ ROOM 9.10.17 : İNDİR Değişiklikler Mi9 SE, Android 10'a güncellendi. Ekim güvenlik düzeltme eki çoğu aygıt için güncellendi. Durum çubuğunda güncellenmiş pil simgesi. Mi Lan Pro yazı tipinde küçük gelişmeler. Sistem...

MIUI 11 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Revolution Os MIUI v11 V9.10.17 Custom Rom
Redmi Note 6 Pro Revolution Os v9.9.17 MIUI v11 9.0 Pie MIUI 11 v9.10.17 : İNDİR Not: Rom'u yüklerken Orange Fox Official Twrp kullanın. ÖZELLİKLER: Desteklenen diller: İngilizce, Çince, Lehçe, Slovakça, Çekçe, Bulgarca, Macarca, Fransızca, İsveççe, Rusça, Ukraynaca, Belarusça...

Ya da ✓AOSP CUSTOM ROM'LAR✓ ;
Rom - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Pixel Experience [9.0 Pie]•[AOSP/CAF]•[OFFICIAL] Custom Rom
Pixel Experience Redmi Note 6 Pro [tulip] [OFFİCİAL] • [9.0 Pie] 15.07.2019 Pixel Experience Hakkında Pixel Experience, AOSP tabanlı bir ROM olup, Google uygulamaları dahil edilmiştir ve tüm Pixel güzelliklerini (başlatıcısı, duvar kağıtları, simgeler, yazı tipleri, bootanimasyon) içerisinde...

Rom - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Havoc Os v2.9 OFFİCİAL [9.0 Pie] Custom Rom
Redmi Note 6 Pro [tulip] [9.0 Pie] Havoc Os v2.9 OFFİCİAL By linuxlover1337 Havoc-OS, Google Pixel'den ilham alınarak AOSP'a dayanmaktadır. @skulshady tarafından rafine bir Malzeme Tasarımı 2 UI'sine sahiptir . Hiçbir ROM'da bulamayacağınız pek çok özellik. Tüm hayal edebileceğin ve...

Bu costom romları yüklersem cihaz brick olur mu ? Ve hangi romu önerirsiniz ? Yardım ederseniz cok minnettar olurum