Yardım Antalya'dayım Mi 6 Daha Çok Isınıyor

Polzel4455

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Abdurrahim
Cihazım
Mi6
Konular
10
Arkadaşlar normalde İstanbul'da yaşıyorum hiç ısınma problemim yokken son üç gündür tatil amaçlı Antalyadayim telefon normal sosyal medyada dolaşırken bile sensorlerde 65 dereceye varan isinmalar yaşıyor şu an bile elim yanacak gibi sizce sebebi sıcaklık farkı mi ?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

JohnSmith96

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mido
Konular
10
Elbette sıcaklık farkı etkili olabilir fakat 65 derece olması çok da normal bir durum değil bence, dikkat edin batarya patlayabilir de. Kullandığınız rom, uygulamalar, şebeke dahil ısınmaya etki edebilir. Bunları kontrol ediniz.

Oyla:

Polzel4455

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Abdurrahim
Cihazım
Mi6
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elbette sıcaklık farkı etkili olabilir fakat 65 derece olması çok da normal bir durum değil bence, dikkat edin batarya patlayabilir de. Kullandığınız rom, uygulamalar, şebeke dahil ısınmaya etki edebilir. Bunları kontrol ediniz.
Rom stabil ota dan gelen rom hiç oynamadım uygulama olarak hepsi kapalı arka planda çalışmıyor şebeke 3g kullanıyorum

Oyla:

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Arkadaşlar normalde İstanbul'da yaşıyorum hiç ısınma problemim yokken son üç gündür tatil amaçlı Antalyadayim telefon normal sosyal medyada dolaşırken bile sensorlerde 65 dereceye varan isinmalar yaşıyor şu an bile elim yanacak gibi sizce sebebi sıcaklık farkı mi ?

65 derece olarak gördüğünüz sıcaklık pil sıcaklığı olmadığını farz ederek, pil sıcaklığının 42 derecenin altında kalması durumunda herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum ben de Antalya da yaşıyorum özellikle şarj esnasında çok ısınma oluyor o yüzden şarj verimini ve hızını arttırmak için telefonun altına beze sarılı şekilde ilk yardım buzu koyuyorum, telefonu 28-32 derece aralığında tutuyor, tavsiye ederim. Direk buz temasından ve ani sıcaklık düşümünden kaçının.

Oyla:

Polzel4455

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Abdurrahim
Cihazım
Mi6
Konular
10
Garip olan bu batarya 43 derecenin üstüne çıkmıyor sensörler çok isiniyor
65 derece olarak gördüğünüz sıcaklık pil sıcaklığı olmadığını farz ederek, pil sıcaklığının 42 derecenin altında kalması durumunda herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum ben de Antalya da yaşıyorum özellikle şarj esnasında çok ısınma oluyor o yüzden şarj verimini ve hızını arttırmak için telefonun altına beze sarılı şekilde ilk yardım buzu koyuyorum, telefonu 28-32 derece aralığında tutuyor, tavsiye ederim. Direk buz temasından ve ani sıcaklık düşümünden kaçının.

Oyla:

Polzel4455

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Abdurrahim
Cihazım
Mi6
Konular
10
" data-source="post: 326453" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Trabzonda hava serin buyrun gelin :)
Daha şimdi lafı geçti gelecek ilkbaharda oralardayim inşallah Trabzon bambaşka :)

Oyla:

berkays07

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berkay
Cihazım
mi 8 lite
Konular